Van egy kérdésem aminek a hallatán lehet egy kicsit dilisnek fogtok tartani. Vélemenyek?
Négy éve meghalt a kutyám. Később elhatároztuk, hogy örökbefogadunk egyet egy menhelyről. Névválasztáskor a gép elé hívtam a családot, kerestem valami oldalt, ahol kutyanevek voltak. Tudni kell, hogy fiú kutyáról van szó. Anyu meglátta a Csöpi nevet, és kijelentette, hogy a mi kutyánk olyan pici, aranyos, és őt nem érdekli, mi hogy hívjuk, ő Csöpinek fogja. Mit tegyünk? Mély sóhaj, hát akkor legyen Csöpi.
Szóval nem vagy egyedül :) Egyik ismerősöm látta a kutyát, és kérdezte, hogy mi a neve. Megmondtam, erre ő meglepetten: dehát fiú! Séták alatt is sokszor megkapom, de csak mosolygok rajta :D
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha ilyen kicsit unisex nevet választassz (szerintem pld. a Csöpi kicsit ilyen-olyan), akkor nincs semmi baj. Az gáz, hogyha fiú, és mondjuk Elizabethnek hívod, vagy Júliának.
Itt a környékünkön lakik egy Tibi nevű szuka tacsi, és egy Margit nevű kan bichon. :D
A kutyának tökmindegy, de ha majd más gazdikkal beszélgetsz, és szóba kerül, akkor pár százszor el kell magyaráznod, hogy miért alakult így:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!