Milyen nevet adnátok egy Szibériai Husky szuka kutyusnak? Segitetek választani?
Lesz majd egy ilyen kiskutyám, ha minden igaz.:)
Fekete-fehér vagy szürke-fehér szinű lesz és szuka.
Az én eddigi kigondolt neveim:
Fagyi,Szibi,Happy,Daisy(Dézi),Kiara,Akira,Kira,Hiro,Whisky:D,Cassie,Akela.
Ezek közül nektek melyik tetszik?:D Vagy ha tudtok valami újat akkor azt is mondjátok.:)
Fagyi: inkább kistestű fehér kutyára illene a név, túl lekicsinylő egy ilyen szép nagy kutyához. Túl "cuki" név.
Szibi: egész jó, de nekem a Szibill (l-el a végén) jobban tetszik, hiszen valódi női név (külföldön).
Happy: Túl "amcsis", ha már Happy, akkor legyen inkább Boldog. Amivel meg az a baj, hogy egy barna keverékre inkább képzelek egy ilyen mókás nevet, mint egy Husky-ra.
Daisy: szintén túl amcsi. Nekem nem tetszik.
Kiara, Akira, Kira, Hiro, Akela: jó kis "farkasos" nevek, de elég gyakoriak, minden második kutyát így hívnak mostanában. Ettől függetlenül szép nevek, nekem tetszenek.
Whiskí: lerágott csont, italnevet adni a kutyának a Tequila és Bonetti idején jópofa volt, ma már uncsi és elcsépelt. És nem is illik a Husky-hoz.
Cassie: szintén amcsis, nem tetszik. :-)
Nekem a te neveid közül az: Akira, Kira, Whisky
Szerintem jó név még a Tekila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!