Van egy 1 éves border collie kutyám, aki sok ember szerint nem teljesen fajtiszta. Mit gondoltok?
Mivel nem törzskönyves, nem tudjuk, hogy fajtatiszta-e.
Nekem csak a szeme gyenus egy kicsit, túl kerek, de ezt nem lehet 1 kép alapján megítéslni. Tudni kéne a pontos méreteit, arányait.
Az, hogy nincs osztás a színében a fején, az szokatlan, de nem zárja ki, hogy border.
Köszönöm mindekinek a választ, nagyon kedvesek vagytok:)
Agilityzni járunk, illetve most egy kis szünet van, mert 3 napja ivartalanították Ginát. De nagyon élvezi az agilityt, nagyon ügyes:)
Ez alapján a kép alapján nem látszik. Az biztos, hogy mivel agilityzünk és ismerek nem egy 45 centis kutyát, és tudom, hogy ők hány kilósak, így én ezt soknak tartom - természetesen ez csak a számok alapján. Lehet élőben más. Nekem az nem mérvadó, hogy az állatorvos mit mond - mivel ő átlagot néz, ill. szól ha kövér. Én úgy nézem, hogy a kutyám sportol, ugrik stb. - inkább legyen 1 kilóval kevesebb, mint 1gyel több.
Viszonyításként - barátnőm kutyája. Ő kicsit magasabb, mint a Te Ginád, ezen a képen 13 kiló (most 14).
De ez csak az én véleményem.
Hát nem tudom, Gina tényleg elég erős csontú szerintem, mert tényleg nem kövér.
Megfelelő adag tápot eszik (Orijen), és nem kap nasit, max zöldséget, gyümölcsöt, pici sajtot, és ugye rengeteget mozog, a bordái kitapinthatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!