11/17 anonim válasza:
"Mindkét szülője törzskönyves, melyekről a fénymásolatokat ajándékba adom a kiskutyával!"
És ezt adnak hozzá: "A parányi csöppség új családjába regisztrált oltási könyvecskéjével és egy kis kezdőtáppal költözik kap egy kis mama-szagú rongy darabot is."
Csak a szülő törzskönyvének a másolatát. A kölykök törzskönyvéről só sincsen!
13/17 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz de inkább érdeklődj ezek után a kölykök után szerintem. Nem agyon szaporított extra mini kölykök. És törzskönyv is van hozzájuk!
14/17 anonim válasza:
Ez egy fokkal jobb de ez se jó :/ Ahol adnak törzskönyvet ott már akkorát nem csalódhatsz...elő voltam :)
15/17 anonim válasza:
1: szaporító
2: szaporító csak a szülők tk.-esek
az expresszes: megnézném a szülők eredményét, meg a tk-t ha rendbe van akkor talán..
Amúgy te is jobban jársz ha tenyésztőtől veszel. ;)
17/17 Akiteki válasza:
Ahol csak kérésre adnak törzskönyvet, az sem jobb. Egyébként meg azt ír az expresszre, amit nem szégyell. Láttam már keverékkutyát díjnyertes szülőktől származónak, törzskönyvesnek hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!