Sophie12 kérdése:
Mit tegyek, ha valaki megtartotta a kutyáimat?
Figyelt kérdés
Másfél hete kiszöktek, és egy nő azt mondta, valaki berakta őket egy autóba, tehát megtartotta.. Plakátoltam, hírdettem, de eddig semmi, mit tehetnék? Bármelyik házba lehet..2012. jan. 8. 12:56
1/20 anonim válasza:
Nem lehet hogy a sintér fogta be őket?
2/20 A kérdező kommentje:
Már hívtuk a környékbeli sintértelepeket, de nincsenek ott. Ja, és voltunk a hivatalba is, ott azt mondták, hogy azon a napon, amikor eltüntek, nem voltak kint sintérek.
2012. jan. 8. 13:00
3/20 A kérdező kommentje:
Meg - nem szeretnék dicsekedni - de nagyon szép, okos kutyák, nem csodálkozom hogyha valaki megtartotta őket. Az egyik egy labrador keverék, de kiköpött úgy néz ki mint 1 fajtiszta. a másik pedig egy foxi keverk, vagy nem is tudom
2012. jan. 8. 13:01
4/20 anonim válasza:
Sajnálom a kutyusaidat :( Szurkolok, hogy megkerüljenek! A rendszámot nem jegyezte fel az a nő aki látta az autót?
5/20 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nem tudom ki volt az. Anyu ment ki reggel (29-én) keresni őket, és egy nő mondta, de anyu se ismeri. Csak sétált az úton (mármint a nő) és úgy látta.. De nem tudja anyu se hogy hol lakik, hogy hívják stb, mert akkor elmennék beszélni vele, hogy nem-e emlékszik még valamire.
2012. jan. 8. 13:05
6/20 anonim válasza:
A következő kutyáitokat zárjátok be legközelebb a garázsba szilveszterkor. Akkor megmaradnak nektek.
7/20 A kérdező kommentje:
Nem szilveszterkor tüntek el. 29-én. És nem is petárdázók miatt, hanem kirágták a kerítést. Egyébként nem szoktuk őket bezárni, hanem beengedjük a házba. Van még egy kutyám, ő hálisten nem szökött ki , őt is mindig beengedjük olyankor. Meg a másik 2-t is. Ez lett volna az első szilveszterük, amikor beengedjük őket, de hát.. :):(
2012. jan. 8. 13:09
8/20 A kérdező kommentje:
Ja, és ha nem kerülnek elő, nem lesz több kutyánk, csak az, ami még megmaradt.
2012. jan. 8. 13:11
9/20 anonim válasza:
azt nem értem, hogy az emberek miért a más kutyáját viszik el, tele a menhely, válasszanak onnnan.
10/20 anonim válasza:
Ne csak helyben adj fel hirdetést, mert mi van ha az autós messze lakik, csak nálatok utazott keresztül, látta a 2 kutyát és magával vitte. Lehet másik megyébe kerültek. Küld el a képüket országosan több szervezethez, hátha. Drukkolok!
Egyszer nekünk is meglépett az előző kutyus, ő sem szilveszterkor. A másik faluból került elő két hónap múlva. Befogadta egy család, a kutya arra járt. Mi meg tök véletlen kerültünk arra és megláttuk a kertben. Miután bizonyosságot nyert, hogy tőlünk való a kutya, visszaadták. Jól tartották, akartunk pénzt adni nekik, de nem fogadták el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!