Hogyan szállithatnám ki én a kiskutyákat külföldre ugy hogy ne kelljen nekem odaadni a kutyafelvásárlónak?
vannak kiskutyáim amit kutyafelvásáló megvesz. de én többet nem adom neki oda!itt magyor..gon nem veszik a szálitokon kivül. viszont a pénz jól jönne ha eltudném adni. énszeretném az enyémeket kivinni németprszágba de nemtudom ott felvásárlóknak adják oda őkis?vagy kiskutyaboltnak vagy kinek és hogylehet őket elérni?kutyafelvásárlókkal felveni kapcsolatot nem akarok sem segitséget kérni!éncsak sajátjaimat akarom kivinni nem másokét. még igyis megárné kb 10 kutyámvan egy fialásnál 2 anyakutyunk van. igazából a felvásálok 100nál több kutyát visznek. nemis az a baj hanem hogy sajnos anyira öszezsúfolva hogy megbocani sem tudnak. aztmondta ezt igykell mert különben öszetöri magát a kutya ha nagy a helye....
és kaját nemadnak mig oda nem érnek..
Ne kamuzz már, ki veszi be hogy eddig minden kölyköt megtartottál?
Biztos nem véletlenül kérdezted . Túl sokan ugrottak neked , és így próbálsz védekezni , egyszerüen azt mondod hogy csak vicc volt ! haha
Jah,pont erre gondoltam,mint az előttem szóló...egyértelműen ezzel védekezel.
Azért írtál ide,hogy hátha lesz valaki,aki szintén ilyen löket-agyú,mint te,és segít neked itt,de ez nem jött össze,kisapám,és most itt mentegeted magad.
Na nem kell...!!!!
SZEGÉNY KUTYA .Istenem miért teremtettél ilyen embert?
Szegény kutya.És te erre büszke vagy?Sezgény kutya,ed sajnálom dekár,hogy az ilyeneket nem bünteti az állam!
Hihetetlen és nemgyőzöm még mondani szegény kutya
Te agybeteg idióta! 1 éves koráig nem tüzel 2x egy kutya!
Gyökér vagy , és még hazudni sem tudsz. Haha
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!