Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szállithatnám ki én a...

Hogyan szállithatnám ki én a kiskutyákat külföldre ugy hogy ne kelljen nekem odaadni a kutyafelvásárlónak?

Figyelt kérdés

vannak kiskutyáim amit kutyafelvásáló megvesz. de én többet nem adom neki oda!itt magyor..gon nem veszik a szálitokon kivül. viszont a pénz jól jönne ha eltudném adni. énszeretném az enyémeket kivinni németprszágba de nemtudom ott felvásárlóknak adják oda őkis?vagy kiskutyaboltnak vagy kinek és hogylehet őket elérni?kutyafelvásárlókkal felveni kapcsolatot nem akarok sem segitséget kérni!éncsak sajátjaimat akarom kivinni nem másokét. még igyis megárné kb 10 kutyámvan egy fialásnál 2 anyakutyunk van. igazából a felvásálok 100nál több kutyát visznek. nemis az a baj hanem hogy sajnos anyira öszezsúfolva hogy megbocani sem tudnak. aztmondta ezt igykell mert különben öszetöri magát a kutya ha nagy a helye....

és kaját nemadnak mig oda nem érnek..

2009. máj. 24. 00:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:)jót mosolyogtam rajtatok:)Hát elmondom nem komolyan kérdeztem. nemvagyok szaporitó. Kiváncsi voltam milyen emberek vannak erre mit szólnak:)Elárulok egy titkot:van kutyám de még egyet sem adtam el szálitóknak:)edig még minden kölyköt megtartottam. :)
2009. máj. 24. 19:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Rohadt értelmes vagy... Nagyon jó vicc volt tényleg, csakhogy vannak akik tényleg így csinálják, te meg viccet csinálsz a dologból.
2009. máj. 24. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát te bolond vagy én elvenném tőled a kutyádat más itt probál segíteni tölti vele az idejét Te meg itt áhh.Jobb dolgom is lett volna mint neked "segíteni" már vagy 20 munkahely segítő oldalt olvastam végig,de nem azért ,hogy te jót mulass itt!Szegény kutyát sajnálom,aki a tiéd meg a kölykeit is!Borzalmas hogy erre az oldalra iylenek is jöhetnek!12:48-as vagyok.Ja és hogy tud nem azért van ez az oldal,hogy mulatozz ,meg idegesítsd az embereket nemhogy inkább szegény kutyáddal foglalkoztál volna ez helyett!DE te jól jártál igaz?hát persze mulattál egy jót ez a lényeg!De szerintem nem csak nekem ez a vélemyényem!
2009. máj. 24. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:

Ne kamuzz már, ki veszi be hogy eddig minden kölyköt megtartottál?

Biztos nem véletlenül kérdezted . Túl sokan ugrottak neked , és így próbálsz védekezni , egyszerüen azt mondod hogy csak vicc volt ! haha

2009. máj. 25. 08:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Jah,pont erre gondoltam,mint az előttem szóló...egyértelműen ezzel védekezel.

Azért írtál ide,hogy hátha lesz valaki,aki szintén ilyen löket-agyú,mint te,és segít neked itt,de ez nem jött össze,kisapám,és most itt mentegeted magad.

Na nem kell...!!!!

2009. máj. 25. 13:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Az hogy ki mit mond hát ne érdekel mert ugysem ismerjük egymást..Szóval nem védekezésből irtam.:)Bosszankodjatok csak.. Ja aki irta hogy nemhiszi hogy megtartottam eddig minden kutyát...hát tudod csak 2 ször fialtattam pedig már nem 1 éves.
2009. máj. 25. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:

SZEGÉNY KUTYA .Istenem miért teremtettél ilyen embert?

Szegény kutya.És te erre büszke vagy?Sezgény kutya,ed sajnálom dekár,hogy az ilyeneket nem bünteti az állam!

Hihetetlen és nemgyőzöm még mondani szegény kutya

2009. máj. 25. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Te agybeteg idióta! 1 éves koráig nem tüzel 2x egy kutya!

Gyökér vagy , és még hazudni sem tudsz. Haha

2009. jún. 1. 13:09
 19/20 A kérdező kommentje:
utolsó ki az idióta????mert én nem aztirtam hogy 1 éves a kutya és hogy 2 szer fialt!hanem hogy NEM 1 éves! amugy 4 éves. De látom te még olvasni sem tudsz...hahaha
2009. jún. 3. 00:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Kihangsúlyozom még egyszer a butusok kedvéért! ugy irtam nem 1 éves a kutyám. De hát az analfabéták még olvasni sem tudnak. hahaha . még hogy 1 évesen 2 ször fialtattam.... ki irta ezt?hát én nem az bisztos!Buta népség!
2009. jún. 3. 00:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!