Mi lehet a kutyámon? (kép)
Ma vettem észre ezt a valamit a tacskómon. Először arra gondoltam, hogy kullancs lehet, de kerestem kullancsos képeket és mindegyiknek sokkal sötétebb színe volt.
Kb olyan, mintha egy szürke kukoricaszem állna ki belőle. Próbáltam jobban megnézni a tövét, de nem tudtam eléggé elhúzni onnan a szőrt. Az állatorvost sajnos nem tudtuk elérni, és a holnap sem biztos...
Pontosan!! Még az elöbb az lehagytam, hogy szerintem amit írtál ez a "Puklincs" csak valami általunk nem ismert neve lehet a kullancsnak!Merre laksz?
Amint az elöttem lévő már leírta, sok féle színű van! Keress rá a google-ban és egyböl kidob 4-5 féle színűt!
Narancsosat, szürkét, barnát, zöldet stb....
Meg az is meghatározza a színét, hogy mennyire szívta meg magát!Ami kicsinek fekete az megszívva lehet akár szürke is ahogy tágúl a "tartáj"!
[link] vagy kullancs.lap.hu.
Azért lenne fontos kiszedni és elpusztítani mert ha egy nősténnyel van dolgod ami petét készül rakni és éppen az udvarodban esik le a kutyáról akkor felkészülhetsz a kullancs invázióra.
Valószínüleg Kullancs...
Megoldás hogy többé ne legyen: www.allatijo-allateledel.hu/index.php?kat=105
hát igen ez egy Kullancs!!és tele szívta magát vérrel,tehát valószínü hogy pár nap múlva kiesik belőle,de ha nagyon aggódsz akkor kérj meg valakit hogy vegye ki belőle...
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!