Melyik a jobb/szebb? A malamut vagy a husky?
Nekem a Husky jobban tetszik, de azt hallottam, hogy a husky csak a malamut "utánzata". Malamut nagyobb és nehezebb mint a Husky. A husky karcsúbb kutyának néz ki mint a malamut.
Ha tartani szeretnéd oket, figyelj oda, hogy nagy helyuk legyen a mozgáshoz, és, hogy sokat mozogjanak! :)
A malamut sokkal könnyebben tanítható , malamut nyugisabb és erősebb is.
Annyi a közös bennük hogy szánhúzó mindkettő, szökősek, és makacsak, de a husky szerintem makacsabb.
Nekem malamutjaim vannak, és nagyon meg vagyok elégedve vele! :)
Szia!
Nekem a husky tetszik jobban, és nekem huskym van!
Szerintem jellemileg nem sok különbség lehet, az igaz, hogy a malamut erősebb, meg nagyobb, de szerintem nem kezelhető jobban.:)
Egyébként ez a szökősség... mintha másik kutya nem lenne képes megszökni... hagyjuk már ezt... ha szeretve van a kutyus, meg jól érzi magát, akkor nem fog megszökni, persze le is kell mozgatni. minden egyed más, huskykon belül is vannak eltérő egyéniségek! van amelyiket könnyebb kezelni, van amelyiket nehezebb.
Az én kutyám még sosem próbált megszökni, pedig nagyon alacsony a keritésünk. makacs az biztos, de még is képes voltam megtanitani neki pár trükköt és nagyon intelligens kutyák, én teljes mértékben megvagyok vele elégedve. de persze nem való mindenkinek és ne csak a küllem miatt akarj huskyt.:)
A szép malamut is szép meg a szép husky is szép. A ronda malamut nem szép és a ronda husky meg egyenesen borsalom.
Jól nevelve és főleg nagyon szeretve bármelyik remek társad lehet. Csak rajtad múlik, melyik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!