Mi csináljak, ha a kutyám kiszökdös a lakásból?
Figyelt kérdés
Panelház, volt, hogy kizártam büntetésből, de ezt nem tehetem hosszú időre, mert jönnek-mennek a folyosón a lakók. Egyébként ez nem segített, utána sem akart visszajönni nagyon. Mi lenne a megoldás?2012. jan. 6. 13:29
11/16 A kérdező kommentje:
Eddig teljesen jól bírja, szobatiszta. Nem tudok mit csinálni, ha nem elég, dolgozom, egyetemre járok, szerintem így is jobban járt, mintha éhen halt volna az utcán, vagy egy autó elüti.
2012. jan. 6. 18:32
12/16 anonim válasza:
Nem muszáj a többi sétának hosszúnak lennie, elég, ha még kettőt beiktatsz, ami egy gyors pisi/kaki, aztán jöhettek is fel. Nekünk ezek 5-10 perc alatt megvannak.
A másik 2 sétánk, ami hosszabb.
13/16 anonim válasza:
Egész egyszerűen ne engedd ki. Álld el az útját, kapd el a nyakörvét, szólj rá éles, erős hangon, bármi, csak tartsd bent a lakásban. Ha erre képtelen vagy egy kölyökkutyával, akkor nagyon-nagyon nagy bajokra számíthatsz a jövőben, úgyhogy kapd össze magad.
14/16 anonim válasza:
Ha sokáig kell tartogatnia a pisit, az idősebb korában vizelettartási problémákhoz vezethet, úgyhogy próbáld meg megoldani azt a napi három sétát. Ha már elvállaltad, akkor tartsd rendesen a kutyát. Ha meg nem tudod, add tovább. Komolyan, ha nincs rá időd, akkor nem lesz boldog kutya, egy nem boldog életért meg nem volt sok értelme felszedni az utcáról.
15/16 anonim válasza:
Én is egyetemre járok és fél állásban dolgozom, esténként, hétvégén, ünnepnapokon, de a napi minimum 4 séta belefér. Kutyát nem kötelező tartani, de ha vállalod akkor azt tedd felelősségteljesen. Ha én tök egyedül megtudom oldani, akkor biztosan ti is, ketten a pároddal.
16/16 A kérdező kommentje:
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
Lehet, hogy te nem utazol napi 3 órát az egyetemre, ez van, én így tudom megoldani.
2012. jan. 6. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!