Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutya mit keres az iskolában?

Egy kutya mit keres az iskolában?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom,hogy közintézményekbe kutyát nem lehet bevinni.Ülünk óra előtt,erre bejön a terembe egy nagy fekete kutya.Össze-vissza mászkál,gazdája sehol.Ez így normális? Ráadásul első emelet.És ki a felelős,ha megharap valakit? Ja,és ez egy középiskola,nem kutyaiskola,ha valaki netán félreértelmezné a kérdést.
2012. jan. 5. 21:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
az első emeletet csak azért írtam,mert az ok hogy mondjuk betéved a bejárati ajtón,de hogy kerül az első emeletre?
2012. jan. 5. 21:47
 2/12 Akiteki ***** válasza:
100%

Gondolom a lépcsőn, mert a liftet biztosan nem tudja használni.

Mit tudunk segíteni?

2012. jan. 5. 21:50
 3/12 A kérdező kommentje:
csak úgy kérdeztem,de köszi a válaszod.
2012. jan. 5. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha megharap valakit az a gazdája felelősége, hogy mit keresett ott lehet hogy bement a gazdája az iskolába vagy a gyerek és a kutya kiszökött utána.
2012. jan. 5. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Vagy elaludt a portás :-D

Hogy nem vagy kutyaszerető, az tuti.

2012. jan. 5. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd a portást.
2012. jan. 5. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Terápiás kutya bemehet az iskolába, bár gondolom ez nem az volt, mert a terápiás kutyák nem mászkálak csak úgy a gazdi nélkül.
2012. jan. 5. 23:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam már a teszkóban is kutyát, pedig ott ki is van matricázva, hogy tilos bemennie. Biztos ilyen lázadó fajta volt. :D
2012. jan. 6. 01:29
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

Az ELTE etológiai tanszékén senki fel sem néz, ha óra közepén benyit egy kutya és kiviszi a labdáját...

Nem lehet, hogy valaki valami bemutatót tartott? Rendőrkutya, terápiás, vakvezető vagy ilyesmi, és elcsatangolt a gazdájától?

2012. jan. 6. 08:12
 10/12 dizus ***** válasza:
77%
Az fasza ha elcsatangol egy vakvezető vagy egy veszélyes rendőr kutya!Tényleg a vak rendőr az két kutyával jár?
2012. jan. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!