Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elég a kutyulimnak?

Elég a kutyulimnak?

Figyelt kérdés
Úgy tervezem, hogy minden nap viszem majd őt sétálni a városligetbe. Ma kezdtem ma másfél órát voltam vele,6 éves kutyus eddig alig volt természetben, keverék, lány, barátságos, pórázon hordom,de nincs jól szocializálva,elég e neki (Kérdésed rövid magyarázatod blablabla.)
2012. jan. 5. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy nincs jól szocializálva mit jelent? Agresszív vagy félős? De mindenek előtt inkább vidd ki egy kutyasuliba, ahol, bár már nem fiatal, de valamelyest tudják szocializálni.

A séta, ha nem egy különösen mozgékony fajtáról van szó, akkor elég, de emellett agyilag is le kellene fárasztani. Az eredményesebb is lenne.

2012. jan. 5. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, elég neki? Lehet egy lusta keverék is, meg egy hiperaktív is, nem a korán múlik :) Te látod, hogy elég volt-e neki vagy sem.
2012. jan. 5. 17:00
 3/5 anonim válasza:
0%
Szerintem a másfél óra tökéletes neki , nem tudom szoktad-e nézni a Cesar Millan a csod.kutyadoki c. műsorát . Nekem megvan a könyv változata és ott is azt írja ,hogy a legjobb ha reggel leviszed 1 óra , délután fél órára estére meg már nem . Úgy ,hogy a másfél óra szerintem tökéletes . Bár nem tudom te ,hogy bírod mert én már félóra sétálás után feladnám az egészet :)
2012. jan. 5. 17:04
 4/5 anonim válasza:
fajtától függ! hát nekem van 2 kutyám egy bernipásztor meg 1 tibetiterrier ők persze szeretnek sétálni,de nekünk jó nagyudvarunk van és ott elfutkoznak ezért sétáltatás nélkül is megvannak ismerek olyan kutyát aki nem szeret szóval ez tényleg fajtátol függ
2012. jan. 8. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen típusú a kutyád. Ha lusta, akkor beéri annyival, de ha hiperaktív, és mozgékony, akkor háromszor ennyi kell neki. Nekem amstaffom és labradorom van, de ég és föld a két eb. Az amstaff egy kis torpedó, állandóan pörög, menne. Vele szoktam kerékpározni is, de nem nagyon fárad el teljesen. a labrador csak a sétálgatást igényli, Vele kocogni se tudok, mert lemaradozik. Ő sokkal többet alszik, nyugszik, mint a staff. Pedig egykorúak. 2 évesek
2012. jan. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!