Elég a kutyulimnak?
Figyelt kérdés
Úgy tervezem, hogy minden nap viszem majd őt sétálni a városligetbe. Ma kezdtem ma másfél órát voltam vele,6 éves kutyus eddig alig volt természetben, keverék, lány, barátságos, pórázon hordom,de nincs jól szocializálva,elég e neki (Kérdésed rövid magyarázatod blablabla.)2012. jan. 5. 16:49
1/5 anonim válasza:
Az, hogy nincs jól szocializálva mit jelent? Agresszív vagy félős? De mindenek előtt inkább vidd ki egy kutyasuliba, ahol, bár már nem fiatal, de valamelyest tudják szocializálni.
A séta, ha nem egy különösen mozgékony fajtáról van szó, akkor elég, de emellett agyilag is le kellene fárasztani. Az eredményesebb is lenne.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, elég neki? Lehet egy lusta keverék is, meg egy hiperaktív is, nem a korán múlik :) Te látod, hogy elég volt-e neki vagy sem.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a másfél óra tökéletes neki , nem tudom szoktad-e nézni a Cesar Millan a csod.kutyadoki c. műsorát . Nekem megvan a könyv változata és ott is azt írja ,hogy a legjobb ha reggel leviszed 1 óra , délután fél órára estére meg már nem . Úgy ,hogy a másfél óra szerintem tökéletes . Bár nem tudom te ,hogy bírod mert én már félóra sétálás után feladnám az egészet :)
4/5 anonim válasza:
fajtától függ! hát nekem van 2 kutyám egy bernipásztor meg 1 tibetiterrier ők persze szeretnek sétálni,de nekünk jó nagyudvarunk van és ott elfutkoznak ezért sétáltatás nélkül is megvannak ismerek olyan kutyát aki nem szeret szóval ez tényleg fajtátol függ
5/5 anonim válasza:
Attól függ milyen típusú a kutyád. Ha lusta, akkor beéri annyival, de ha hiperaktív, és mozgékony, akkor háromszor ennyi kell neki. Nekem amstaffom és labradorom van, de ég és föld a két eb. Az amstaff egy kis torpedó, állandóan pörög, menne. Vele szoktam kerékpározni is, de nem nagyon fárad el teljesen. a labrador csak a sétálgatást igényli, Vele kocogni se tudok, mert lemaradozik. Ő sokkal többet alszik, nyugszik, mint a staff. Pedig egykorúak. 2 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!