Tudtok ajánlani valamilyen fajtát?
dobberman,németjuhász,roti.
Van akitás ismerősöm és az övék pl abszolut nem alkalmas házörzésre,persze minden nevelés kérdése,de a lényeg h nagyon sok gond van az akitával,tipikus makacs egygazdás kutya.Nem kifeezetten családi kutya.Pláne nem az a játszós kutyafajta.De a tiéd lesz a te választásod én leirtam előre 3at akkik viszont tökéletesek a te igényedihez.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Egyébként, Nekem pont azért tetszik az akita, mert egy karakteres, egygazdás kutya. Kár, hogy nem túl jó házőrző.
Kaukázusi, kuvasz, közép-ázsiai juhász, roti, német juhász (szerintem az is jó házörző)
De szerintem nagyon jó házörzők még a tacsik is, nekimennek mindennek és mindenkinek, de biztos az egyik legjobb jelzőkutya.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem egyáltalán nem fontos, hogy jó családi kutya legyen... Jobban vonzódom az egygazdás ebekhez, akiknek kell egy kis idő, míg megszoknak valakit. Meg persze azért nem harapós ebet szeretnék, de ez már tőlem függ, hogy Én hogy nevelem. Még egyszer köszönöm a válaszokat, szívesen várok még tippeket, egyenlőre a felsoroltak közül nekem a legjobban a kaukázusi juhászkutya és a moszkvai őrkutya tetszik a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!