Nem sikerül megtanulni a pukedlizni, van valami tippetek?
Tegnap elkezdtem tanulni a kutyusommal a pukedlizést. Úgy próbálom megmutatni neki, hogy a kezemben jutalomfalat van, és az orrát a hátsó lába irányába nyomnám finoman.
Az a baj, hogy nem lehet normálisan megnyomni az orrát, mert nyalogatja közben a kezem meg ide oda manőverezeik a fejével, hogyan férhetne a jutalomfalathoz.
Meg elég gyakran gyorsan lefekszik vagy ad pacsit.
A vicc az egészben az, hogy pont tegnap gyönyörűen megcsinálta a pukedlit, mikor bemászott egy rágócsontért egy alacsony szék alá. Persze mire feleszméltem már arrébb ment.
Szerintetek hogy próbálkozzak? Kölyökkutya egyébként, de már nem olyan nagy pici, már tud figyelni rendesen ha nagyon akar.
És ha ismertek más jópofa trükköket, akkor leírnátok röviden hogyan tanítottátok meg a kutyátoknak?
Előre is köszönöm!
Ja, konkrétan ebből a videóból, ha minden igaz: http://www.youtube.com/watch?v=EUAaRxVz7WY
Nagyon érdekes dolgokat lehet találni, csomóan felraknak mindent a trükközős kutyájukról, nézni is öröm :) Meg hát több módszert találhatsz, ráadásul be is mutatják, ami sokat segíthet :) Én például az agilitys szlalom tanítására láttam olyan módszert, hogy majdnem hanyatt estem, nem tudom, ki találta ki, de zseniális :) Szóval aki trükközik, annak a youtube egy kincsesbánya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!