Elloptam a szomszéd kutyáját. Mit tegyek?
Szerintem kerj bocsanatot a kutyatol. Finom kutyakajat vegyel neki es szeretgesd meg. Tnauld meg az agykontrollt, mert ugy tudsz majd neki üzenni, hogy hol vegezze a dolgat, es meg jo baratok is lehettek akar. (Nem a szomszeddal, a kutyaval.) De ezert nagyon meg kell dolgoznod!
Amugy nemreg azt tanacsoltak, inkabb sose legyen kutyam, pedig ilyesmire nem lennek kepes, mint amit irtal, es en ezt tennem, amit irtam.
Nem tudom, hogy tudsz igy a szomszedod szemebe nezni, es egyaltalan, a kutya szemebe nezni. A helyedben most azonnal kiengednem. Es el is költöznek, mert a kutya erzi a közelsegedet es a lelkileg nem tesz jot neki.
Szerintem kamu.
Mindenesetre sokan megették ...
No és néma az a kutya vagy full hangszigetelt a pincéd esetleg süket a tulaj netán olyan bevállalós vagy,hogy párbajozol a szomszéddal ha meghallja az ugatását,nyüszítését?!
Troll.
:@)
Ham-ham-hammm... de finom volt!
26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!