Elloptam a szomszéd kutyáját. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most itt van szájkosárral a pincébe zárva 2 napja,a szomszéd már keresi,szerintetek visszaadjam és elmondjam neki hogy én voltam,vagy csak simán engedjem ki éjszaka? Meg volt rá az okom,hogy ezt tegyem,de már megbántam.És egyébként a szomszéddal is jó viszonyban vagyunk.2012. jan. 4. 23:10
11/31 anonim válasza:
levágnád? írj rám egy privit és akkor megbeszéljük a dolgokat személyesen!
13/31 anonim válasza:
Helyedben elásnám magam,hogy ilyet mertél tenni szerencsétlen kutyával. A szomszédot kéne "megleckéztetni",nem a kutyát megkínozni..Gondolom ételt,és italt sem kapott szerencsétlen jószág. Add vissza azonnal a gazdájának..TOLVAJ és ÁLLATKÍNZÓ
14/31 anonim válasza:
Ne a kutyán állj bosszút nem tehet róla szerencsétlen hogy a szomszéddal neked nézeteltérésed van. Még jó hogy nem az anyját vagy gyerekeit raboltad el.. Ember gondolkozz már.. Ennek semmi értelme.
15/31 anonim válasza:
Azt a rohadttttt!!! és most jobb hogy a pincédbe szarik?
16/31 anonim válasza:
Miből gondolod hogy jó lecke volt ? kinek ? a kutyának vagy a gazdájának? mert a kutya biztos nem tanult belőle mindenképpen a gazdájával kell ezt elintézni mert ő a felelős az állatért. És igaza van az egyik előttem szólónak seperd össze és tedd az ajtaja elé biztos hogy hatása lesz!
17/31 anonim válasza:
1. Egyetértek az előzőekkel nem ragozom.
2. Új kérdés: Hogy tud átmenni hozzátok? Nincs kerítés? Ha van nem lehet megcsinálni?
18/31 anonim válasza:
Remélem, mégis olyan okos a kutya, hogy legközelebb feléd sem megy.
19/31 anonim válasza:
Amúgy a kutya az ember legjobb barátja. Annak idején az ember mellé szegődött mikor még teli volt minden emberevő vadállattal.
Védte az embert őrízte álmát. Így hálálod meg ezt a kutyatárasadalomnak,
20/31 józsibarát válasza:
Nem fasza pincébe zárni egy kutyát, de mégis mit csináljon? A szomszédjával bármit tesz, törvényt sért. (Igen, tudom, ezzel is, de ezt leszarják. Az afféle idiótáknak, akik nem nevelik meg a kutyáikat, viszont mindig szokik lenni jó cimborájuk bíróságon, ügyvédek közt stb.)
Válasz: simán engedd ki éjszaka, vagy vidd vissza neki, hogy megtaláltad a halál f***án valahol, hátha bekeríti, hogy "elbitangolt". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!