Kullancs ellen mit ajánlotok egy 2,5 éves beagle kutyának?
Kiltix nyakörv, ami fél évig hatásos. Nem olcsó, de biztonságban tudhatod a kutyádat. A Corában és egyéb helyeken kapható 500-1000 Ft-os nyakörvek nem érnek egy fabatkát sem.
Nekünk nagyon bevált, a 60kg-os, hosszú szőrű kutyámat teljesen megvédi. Azért a köztudottan fertőző területeket kerüljük, nagyon féltem a babéziától.
Mi ezt használjuk a Frontline cseppek mellett, ha nagyon fertőzött helyre megyünk (máskor nincs probléma). Nagyon hatásos és csak a víz, eső, úszás mossa le, szóval pár hetente elég rájuk fújni - feltéve ha nem úszik naponta.
1700Ft egy nagy adaggal.
kiltix,advantix
nekünk wetienk van és szerintem elég jó mind2
én a frontline-ról már azt is hallottam hogy már lassan immunissá válnak rá a kullancsok,de ez lehet csak szóbeszéd.
DE MONDJUK A FRONTLINE NEKÜNK Pesten(tesómé) nem vállt be,csak a kiltix és az advantix.Másik wetienk Nyíregyen van ő az enyém és én rá nem is próbáltam a frontline-t,miután a tesómé összeszedett vele egy csomó kullancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!