Várjak vagy irány a doki?
Lenne egy olyan problémám, hogy a kutyusom a gumilabdájának egy lecincált darabját lenyelte. Figyeltük a kakiját és 24 óra alatt még nem távozott belőle, de az sem kizárt, hogy nem vettük észre :S kb. 2,5cm átmérőjű 3mm vastagságú darabka...
Mikor forduljak vele orvoshoz? Szokásának megfelelően ürít azóta is... (mennyiség, és minőségi szempontból is)
Várjak vagy irány a doki?
nem lesz semmi baja, feltéve, ha nem egy 2 kilós kutyáról van szó
az én kutyám volt hogy egy tíz centis botot nyelt le, én nem tudom hogy, de végül kijött neki egészben :D
Hát tényleg attól függ, hogy mekkora a kutya. Ha elég nagy, akkor ez valószínűleg semmi problémát nem fog neki okozni, kijön és kész. Vagy ha megakadt a gyomrában, akkor kihányja. Ismertem egy óriás schnauzer keveréket (kicsit nagyobb volt az átlag snaciknál), ő egy fél sípolós gumikrokodilt evett meg, de mi először azt hittük, hogy csak széttépte és elhagyta a bozótban. Két nappal később kihányta, akkor jöttünk rá, hogy hova is lett az a fél krokodil.
Szóval szerintem ráérsz akkor rohanni, ha valami furát észlelsz, akkor viszont azonnal. Amíg nincs tünet, addig valószínű meg se tudják mondani, hogy hol jár a cucc, csak drága és kellemetlen vizsgálatokkal, amik lehet, hogy tök feleslegesek.
Nem lehet, hogy már rég kijött,csak még nem vettétek észre?
Ha egyébként normálisan kakál, akkor semmi baja.
Bizonyos kutyalabdák emészthető gumiból készülnek. Az enyém lenyelt egyszer egy olyan tüskés sünit és csak a tüskedarabokat láttuk, a többit feloldotta a gyomorsav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!