Cavalier king charles spániel kutyám a tenyészszemlén nem tenyészthető minősítést kapott. Akkor így már biztos nem tenyészthetem?
Szia!
08.32-es vagyok.
Igen, nekem is az egyik kedvenc színem a black and tan. Szerintem akkor mindenképpen érdemes megkeresni a MEOE-t, mert ilyen indokkal nem zárhatja ki a tenyésztésből a bíró...
Ha jól tudom majd csak egy év múlva lehet elvinni egy újabb tenyészszemlére a kutyust. Ez régebben így volt, nem tudom változott e ez mostanság.
Ha lehet, akkor mindenképpen érdemes megpróbálni más bírót.
Én vagyok aki írta, hogy nem túl kedvelt szín a black and tan. Én nem azt mondtam, hogy akinek ilyen színű kutyája van ne tenyésszen, hanem hogy a kevésbé ismert színű, szinthibás kutyát nem ajánlom tenyészteni, mert eleve nincsen rá annyi vevőjelölt mint a többi színre, a kölykei meg jó eséllyel lesznek színhibások... De aki akarja értse félre én csak a kérdező érdekében mondtam amit mondtam.
A kiállításról nem kizáró ok a fehér folt jelenléte amúgy, de a tenyésztésből már igen! Nézzetek utána!
Micsoda? Kit árulok az expresszen? Kicsit lemaradtam:)
Nem árulok senkit és semmit az expresszen, azért kössz a gyanúsítást:(
De most már megkukkolom kivel keverhetsz össze.
Nem tudom hol, melyik tenyésztési szabályzatot olvastad, hogy nem lehet foltost egyszínűvel pározatatni, illetve nem lehet vegyes házasságból született egyeddel tovább tenyészteni.
Ha pedig azt mondod, hogy azért ne tenyésszen valaki velük, mert úgysem tudja eladni a kölyköket, akkor az elég sokat elmond rólad.
Egy tenyésztő nem a pénz miatt tenyészt.
Ajánlom a következő oldalt:
www.olcsokutya.uw.hu
Erre gondoltál?
1. Az enyém szuka
2. Ennek a kutyának nincs fehér folt a mellkasán
3. Az enyém 2007-es születésű.
4. Pesten lakom
5. SOHA NEM LENNÉK KÉPES MEGVÁLNI A KUTYÁMTÓL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!