Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyust ajánlonátok...

Milyen kutyust ajánlonátok egy 14-15 éves lánynak? Legyen házörző, de a egyben a lány kutyája is.

Figyelt kérdés
Rémével érthetően írtam le.
2012. jan. 3. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
NÉMETJUHÁSZ,hUSKY
2012. jan. 3. 15:32
 12/17 anonim ***** válasza:
keverék,terrier
2012. jan. 3. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:

staffordshire bullterrier egyáltalán nem jó házőrző:) a kutyák társaságát nem bírja, de az embereket annál inkább:))

esetleg boxer? nekem is az van, 15 éves lány vagyok

2012. jan. 3. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
A boxer sem lenne rossz választás. Jó házőrző, de egyben igazi bohóc. Fáradhatatlan bolond. bent a lakásban képes órákig is lustálkodni, de odakint, játékidőben megállíthatatlan. Rövid szőrű, épp ezért lenne jó neki a kinti-benti tartás. Mivel télen fázna kint, de néha jól elvan az udvaron is. A hátránya, hogy hullatja a szőrét, és a pár milis szőrt elég nehéz takarítani. Napi egy órát minimum kéne szánni a lemozgatására, és kutyasuliba sem árt ha viszed. Nagyon intelligens, ember- és gyerekbarát kutya. Más kutyákkal is jól megvan, de néha dominálhat. Ezt az őrült kis teremtést viszont fogni kell, megmutatni neki, hogy ki a falkavezér. Ha a falkasorrend megvan, onnantól nagy gáz már nem lehet. A kutyaiskola viszont fontos, sok mindenben segít. A boxer azért sem rossz ötlet, mert írtad, hogy csajszi a gyűröttpofájúakat szereti. Itt van egy fajtraismertető róla, bár nagyjából leírtam: [link]
2012. jan. 3. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Az én lányom 15 éves, és van egy 4 éves berni pásztora. Úgy vannak, mint borsó, meg a héja.:)
2012. jan. 5. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
A berni pásztor egyik kedvenc fajtám, tényleg nagyon kedves kutya, de ez a baja is. Hogy túl kedves. Annyira, hogy örző-vvédőre szinte teljesen alkalmatlan. Ritka az olyan berni akit be lehet tanítani ilyesmire.
2012. jan. 5. 17:39
 17/17 anonim ***** válasza:
nekünk berni van és jó házőrző
2012. jan. 10. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!