Farkas Ákos26 kérdése:
Szerintetek elég minőségi kutyatáp a Chappi kutyaeledel?
Figyelt kérdés
Eddig más fajtát vásároltam de mióta bezárt az üzlet ahol vásároltam azóta nem láttam sehol sem azt a fajtát ezért tettem fel a kérdést.2012. jan. 3. 02:42
11/27 anonim válasza:
Gyönyörű szép.
De egy ilyen szép kutyát tényleg ne etess szeméttel. Én Kennels favorit-tel etettem a labradorjaimat tudom ajánlani.
12/27 A kérdező kommentje:
Köszi:D
És Itt pontosan melyik fajtát eteted?
Mert a kennels favourite-nél van jópár fajta?
2012. jan. 3. 12:09
13/27 anonim válasza:
Én a light expandeddal, de nekem mind a kettő ivartalanított és nagyon hajlamosak a hízásra. Ha nincs ilyen gondod, akkor "adult dog", védi az ízületeit.
14/27 A kérdező kommentje:
Hát megnéztem pár Szlovákiai oldalt de Kellens-t sehol nem láttam.Esetleg tudnál mutatni olya magyar Webáruházat ahonna lehet rendelni Szlovákiába is utánvétellel?
2012. jan. 3. 14:11
16/27 A kérdező kommentje:
Köszi már találtam igaz hogy itt nincs Kennels Favourite,de
találtam jó áron Happy dog-ot,Dog Chow-ot. Az sem rossz rossz márka szerintem.
2012. jan. 3. 15:16
17/27 anonim válasza:
Happy Dog prémium minőség, nagy jó!
18/27 A kérdező kommentje:
És a Happy dog márkából melyik fajtát vegyek egy nagy termetű majd 50 kilós kan Labradornak? mert itt van vagy 20 fajta ami nagytestű kutyáknak van.
2012. jan. 3. 15:27
20/27 A kérdező kommentje:
2012. jan. 3. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!