Fides kutyatáp vs. Dog chow?
Fidesz nem való sem embernek, sem állatnak :S
Nah most komolyan. Ne hagyd h a márka vagy a reklám megtévesszen, hasonlítsd össze az összetevőket a csomagolás alapján, melyikben mennyi a hús, fehérje, vitaminok, stb. Az olcsóbb is lehet jó.
Én a Dog Chowal etetek, és rengeteg verseny-agilitys ismerősöm, törzskönyves kiállításra járó kutyákat etetnek azzal, sportkutyások is, és mindenki (köztük én is) nagyon meg vagyunk vele elégedve, a kutyám remek kondícióban van, jó a széklete állapota, gyönyörű selymes a bundája stb...
Én nagyon dicsérem a dog chowt, nekünk nagyon bejött!
Köszönöm szépen mindenkinek:) Igazábol az lenne a legjobb ha lenne olyasvalaki aki mind a kettővel etetett és tudná a különbséget.
Mert igy nyilván mindenki azt mondj h amivel ő etet az jó:) A fides is jónak bizonyosult idáig,de hát lehet h van jobb ezen az áron,még ajánlatok esetleg?Ebbe azárkategoriában? kb 10.000ft/18-20kg zsák?
Ne csak azt nézd, hogy mennyibe kerül a tàp! Azzal még nem kapsz teljes képet. Lehet, hogy ajànl vki neked 9eFt-èrt tàpot, közben meg 1,5X annyit kell belőle adnod...
Hàny kg a kutyus és mennyi idős? Mennyi a napi adagja a Fidesből?
Ezt adom neki,5hónapos amstaff kölyök,13 kg.napi 3 szor adok neki 1-1,5 marék táp +farhát vagy nyulnyesedék vagy zuza vagy máj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!