HYPOALERGEN kutyatáp olcsón hol szerezhető be?
Royal Canin Hypoalergen 14kg-os tápot 29200Ft-ért adná nekünk az doki. Beszerezhető ez olcsóbban?
Köszi
Én úgy tudom, hogy csak állatpatikában szerezhető meg, mivel ezt a kört mostanában és is megjártam már:(
Ha mégis lenne ilyen hely én is kiváncsi vagyok!
Tudjátok mire allergiás a kutya, vagy most kezdődik a kísérletezés a tápokkal? Vagy pontosan miért javasolta ezt a doki? Ha jól tudom, ebben semmilyen állati fehérje nincs, hanem csak hydrolizált szójafehérje. Tehát pl. szója allergiára értelemszerűen nem jó :)
Ha pont ez a táp kell, akkor nem nagyon van olcsóbb megoldás, mert ez csak orvostól szerezhető be. De ha mondjuk csak csirkeallergiás a kutyád, akkor bármelyik olcsóbb bárányos táp is jó lehet.
az acana nagyon jó ,mi is ezt vettük azt mondta a doki hogy a csirkére allergiás aztán a bárányos almásat vettük ,olcsóbb mint a royal
amúgy előbb kisebb kiszerelésbe vegyél mert sok kutyának megy a hasa a magas fehérje tartalma miatt aztán nehogy rád maradjon 13 kg mert a kutya f.o.sik tőle
de az én kutyámnak nem ment a hasa sőt kevesebb volt a széklete mint az eddig adott tápoktól :) én ezt tudom ajánlani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!