Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A ti kutyátok hogy bírta a...

A ti kutyátok hogy bírta a Szilvesztert? :D

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 15:44
1 2 3
 11/22 Akiteki ***** válasza:
100%
Az egyik kutyám eleinte morgott minden durranásra. De aztán ő is megunta. A többiek aludtak.
2012. jan. 1. 17:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
az én labim be volt zsongva. :) ugatott, össze-vissza rohangált amíg vége nem lett a durrogtatásnak. kinti kutya, kint volt a kertben. a legelső szilveszterén az első 10 percben fél majd ugyan ezt csinálta mint most :D
2012. jan. 1. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Első szilvesztere volt, semmit, aludt, néha felkelt, leült az üvegajtó elé és nézett ki. :D Aranyos volt.
2012. jan. 1. 18:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy viselkedtek, mintha csak egy átlagos nap lenne. Kint is voltak a kertben, bent is játszottunk.
2012. jan. 1. 22:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém simán kibírta. Nagyon megkönnyebbültem, mostmár nem fogok máskor félni, mert neki ez volt az első szilvesztere, és izgultam, hogy mi lesz.
2012. jan. 2. 10:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Átvittük anyukámékhoz,mert mi nem voltunk otthon,ott is van egy kutya,ketten elvoltak,ki nem mentek:)
2012. jan. 2. 15:07
 17/22 A kérdező kommentje:
minden válaszolnak ment a zöld pacsin ;)
2012. jan. 2. 17:59
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Enyémet egyáltalán nem viselte meg, jó de ő kiképzett kutya, tehát vadászkutya meg őrkutya állítólag rendőr kutyának lett kiképezve. Mellette lövöldöztek is vadászat meg gyakorlat közben, a kutyust úgy örököltem mert egy betegség miatt haszontalan volt nekik, de mint házőrző meg házikutya kiváló és ahhoz képest hogy 10 éves olyan jó kondiban van mint ha 1 éves lenne. A tüzijátékot csendben élvezte mellettem amikor éjfélkor elvittem kicsit sétálni a barátnőmmel pórázon volt a biztonság kedvéért de nem volt baj. a szomszéd kutya az annyira megijedt hogy nem bírt magával egéssz este ugatott rohangált az udvaron és leverte az egész farakást tegnap egész délelött azt pakolta a szomszéd.
2012. jan. 2. 22:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Az enyém egyre jobban bírja egy kicsit mindig fél, de talán most bírta a legjobban. Amikor néztük az ablakból akkor ha durrant egyet akkor elvonult a másik szobába, de amíg mi is nyugiban voltunk akkor aludt az ölemben. Egyébként csivava 8 éves.
2012. jan. 3. 13:49
 20/22 Makay Edit válasza:
Kedves Állatbarátok! A szilveszteri tüzijáték-petárda őrület után ismét felmerült bennem a kérdés: nem tudnak összefogni az értelmes kutyások állataik védelmében? Nem lehet ha csak egy kicsit is normálisabb keretek közé szorítani a szilveszteri elmebajt? 10 éves német juhász - tibeti terrier keverék kutyánk van. Nagyon jól sikerült, szép, értelmes kutya, azonban eszelősen fél a tüzijáték hangjától. Évek óta arról szól a szilveszter, hogy egész éjjel (illetve akár több napon keresztül) nyugtatgatjuk, simogatjuk a kutyát. Hiába engedem be a lakásba, a hangot itt is hallja, ráadásul a terep is idegen neki, egyébként kertben, szabadon tartjuk. Tud valaki olyan nyugtatót ami bevált? Sajnos már többfélét is próbáltam de nem sokat ért. A boldog szilveszter így nekünk és a kutyának is rémálom!
2012. jan. 4. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!