Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem szedtem fel a kutyakakit,...

Nem szedtem fel a kutyakakit, és a biosz tanárom adott egy egyest. Jogos?

Figyelt kérdés
Ma reggel sétáltattam a kutyám,elhaladtam a suli előtt.Épp a biosz tanárom volt ügyeletes reggel a sorakozóban.A kutyám a sulival szemben lévő füfes területre Wc-zett.Utánamordított a tanár,h azonnal szedjem fel.De nem volt nálam zacsi.Meg már késésbe voltam és inkább siettem haza.Utána bioszóránk volt és azt mondta,h beír egy egyest és persze beis írta.:( Tudom,hogy felkéne szedni,fel is szoktam,mert tudom,h akinek kutyája van annak ez a kötelessége.De sztem ez nem jogos h ezért egyest kapok.
2009. máj. 21. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
mivel nem órán és nem iskola területén volt, arra nincs joga egyest adni, de pl "órai munkára" vagy akármi más címszóval adhat.
2009. máj. 21. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Ez mekkora kamukérdés:D
2009. máj. 21. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Figyelj nem kéne kamuzni,és onnan tudom,hogy kamu mert ha nem az lenne akkor szerinted jogos hogy sulink ívül beír neked egy egyest?
2009. máj. 21. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem jogos.

Ha ki küldött volna óra alatt, hogy szedd fel zacsival/ zsepivel az más.

2009. máj. 21. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Kedves harmadik, igen, képzeld, vannak ilyen f*szfej tanárok. Nekem és a barátaimnak nyolcadikban azért írt be az osztályfőnököm órai munka címen egy-egy egyest, mert előtte délután véletlenül találkoztunk az utcán, és mi cigiztünk, és meglátta. Ő pedig megrögzött dohányzásellenes. Van ilyen...

És nem, nem volt jogos, hogy ilyet tett. Nem is tehetné meg, de hát ez van. Nem lehet bebizonyítani, hogy valójában ezért adta... Mert nyilván nem "kutyakaki" címmel írta be.

2009. máj. 21. 19:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Már mértlenne kamukérdés.??Egyetértek az utcsó válaszolóval.Vannak ilyen tanárok.
2009. máj. 21. 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Az egyes adása nem volt jogos, mert nincs összefüggésben a biológia tanulmányaiddal, viszont jó tanulópénz volt arra, hogy igenis, a kutyakakit össze kell szedni, még ha cikinek is érzed, mondjuk egy forgalmas utcán. Sokszor megdöbbenéssel látom, hogy olyan gazdik, akik szuperül nevelnek, etetnek, gondoznak, fürdetnek, fésülnek, sétáltatnak, oltanak, ott a chip, biléta, ivartalanított a kutyus - nem szedik fel a kakit. Pedig ez lenne a normális. Én még a cigi csikket is visszarakom a dobozba, ha olyan réten vagyunk, ahol nincs kuka.
2009. máj. 21. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha sorakozó volt akkor már becsöngettek nem?

És te még kutyát sétáltattál?

És ügyelesetes nézi a sorakozot és a sulin kívül vette észre reggel,hogy a kutyád hova kakilt!

Érdekes

egyépként nem volt egyáltalán jogos

2009. máj. 21. 21:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Még nem csengettek be,mert 7kor már kint kell lenni a tanárnak mert akkortól lehet menni a sorakozóba 7:40kor megyünk fel az udvarrol és 7:45kor csengetnek.
2009. máj. 21. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
a tanárod nem normális bocsi
2009. máj. 22. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!