Akik kit tarják a kutyát ma mit csináltok vele?
Figyelt kérdés
Nekünk van 2 kutyánk. Szerencsére nem félnek a petárdától mert az egyik vadászkutya a másik meg egy juhászkutya de ő is mindig jön a vadászatokra.
De félek hogy valami hülye bedob valami petárdát. Be nem jöhetnek.
Ti mit csináltok ilyenkor?
2011. dec. 31. 17:55
11/19 anonim válasza:
mi beengedjük amíg el nem áll a petárdázás.Utána kivisszük a kutyaólva ha meg nem akar ott lenni az udvar az övé.
12/19 A kérdező kommentje:
Sajna nem jöhetnek be. A garázs nem jó még nincsen rajta ajtó. A kennel egy mellél épületben van aminek nincsen ajtaja de jó messze van a kerítéstől.
2011. dec. 31. 18:07
13/19 anonim válasza:
Nekem nincs kutyusom, de ismerőseim ilyenkor beviszik a kutyust magukhoz a lakásba. A gazdi látványa, jelenléte valamelyest nyugtatólag hat rájuk, másrészt biztosan nem fognak megszökni.
14/19 anonim válasza:
Én a német juhász szukám behozom a házba kicsit kupi lesz de legalább nem fél. Már be is hoztam :D
15/19 anonim válasza:
+ az előbbihez .Esetleg ha van valami garázs vagy pince vagy ilyen oda engedd be őket
16/19 anonim válasza:
Az enyémek is bent alszanak ma este, nem tudnak akkora kárt csinálni, mintha bármi történne velük. Majd holnap kitakarítok utánuk.
17/19 anonim válasza:
Az mindegy hogy milyen kutyák, egy jól irányzott tűzijátékkal minden eb megijeszthető. Zárd be őket valahova, a lakásba, mert írod hogy semmin nincsa ajtó. Se garázson, se kennelen..
18/19 anonim válasza:
Az enyém kinti kutya, de már 3 éjszaka óta bent alszik (mondjuk nem szeretem hogy bent van, de ilyenkor muszáj beengedni, nem lenne szívem kint hagyni).
Az előszobában is fél, csak úgy nyugodott meg hogy beengedtem ide a hálószobámba, és itt alszik mellettem. Eddig nézte a tv-t velem, most meg zenét hallgatunk :D
Tiszta égi háború van erre is, szinte még én is félnék kis túlzással odakint...
19/19 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm!
A kennelen van ajtó.
Na mindegy a tegnap északán a teraszr felzárva töltötték.
2012. jan. 1. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!