Van egy 3 hónapos kiskutyám csak az a baj, hogy nem tudom levinni reggel őt mivel suliba megyek de addig meg "bepiszkít" a házba, hogy csináljam azt, hogy szobatiszta legyen? és ne "piszkítson" a házba 5 óra hosszáig mert addig vagyok iskolába.
Legalább háromszor ki kellene őt vinni, reggel-délután-este, ebből az egyik egy órás séta legyen, amikor a legjobban ráérsz.
Reggel kelj fel előbb, hogy ki tudd vinni. Persze, hogy nem bír ki egy napot...te kibírnád?
3 hónaposan nem bír ki egy egész éjszakát és egy fél napot egyhuzamban, fizikai képtelenség. Reggel még a felnőtt kutyákat is le kell vinni. Nem kell hosszú időre, 10-15 perc bőven elég, csak míg pisil-kakil.
Annyi az egész, hogy kicsit korábban kelsz, leszaladsz vele, megdicséred, ha pisilt, aztán irány haza és a suliba.
A kutyatartás áldozatokkal jár, fel kell kelni egy kicsit korábban.
Én fél 6-kor kelek 6 helyett, és este 10kor is még lemegyek vele. Önzőség elvárni, hogy a Te kényelmességed miatt fél napig vissza kelljen tartania a pisilést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!