Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tavaly nem volt ilyen a...

Tavaly nem volt ilyen a kutyám! Mit csináljak vele holnap (szilveszterkor)?

Figyelt kérdés
Már elkezdték a tűzijátékozást és vittem ki enni a kutyámnak, de teljesen meg volt bolondulva a többi kutya is de az enyém nagyon simogattam, próbáltam megnyugtatni de észre se vett, csak mikor már vége volt! Tavaly nem volt ilyen, bebújt az ólba és az egész szilveszter éjszakát majdnem, hogy végig aludta néha kijött ugatott egy-kettőt és ennyi! Nagyon félek, hogy mi lesz holnap! Mit csináljak a kutyámmal?? Légyszi segítesetek! Előre is köszönöm a válaszokat!!
2011. dec. 30. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem majd kimegyek hozzá!
2011. dec. 31. 15:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát éjfél előtt ugatott a kutyám de éjfél után mikor nagyon sok petárda, tűzijáték volt végig bent volt az ólba mint tavaly! köszönöm a válaszokat!!!
2012. jan. 1. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Szegény, biztos nem rettegett egyedül...:(
2012. jan. 1. 19:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Ott voltam vele éjfél után és mikor már nem volt annyi tűzijáték akkor mentem be!
2012. jan. 2. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!