Egy 20 éves barna hajú barna szemű lányhoz barna vagy fekete husky illik?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2011. dec. 29. 16:05
21/30 Akiteki válasza:
Az jutott eszembe, hogy ha punk lennék és zöldre festeném a hajam, akkor krokodilt kéne tartanom?
22/30 anonim válasza:
ááá elég ha átfested a kutyáid ződre.
23/30 Akiteki válasza:
Abban nincs poén. Néhány krokodil a medencébe... az már király lenne!!! Kis rendet csinálnék a környéken, mikor sétálni viszem.
24/30 anonim válasza:
Nekem fehér meg sárga kutyáim vannak, jó ha nem a kutyát dobom ki, hogy elég trendi legyek? Elég ha csak a hajam festetem át? Vagy kutyát kell cserélnem a barna hajhoz?
25/30 Akiteki válasza:
Sürgősen keress egy jó fodrászt. Vagy ilyen hidegben húzz sapkát, mert égő, hogy nem vagy elég trendi.
26/30 anonim válasza:
Mostmár tudom miért csak a kutyáim néznek fel rám :D
Utsóelötti
27/30 anonim válasza:
Szerintem a fehér csivava lenne a legjobb,akkor a sexy kis rucijait mindig a cuccaidhoz igazíthatnád,mitöbb a szőrét is festhetnéd.
Na de most komolyan,egyértelműen a 'barna' husky a nyerő nem is értem hogy képzelted,hogy fekete...
Egyépként javítsatok ki ha tévednék ,de nem létezik huskynál barna szín.
28/30 Akiteki válasza:
29/30 anonim válasza:
most épp fehérre van kifestve a körmöm, szerintetek fekete vagy barna husky-t vegyek?? -.-" kérdező eszes vagy -.-"
30/30 Liro1 válasza:
már a kérdésed alapján azt tudom mondani hogy valaki ne azért vegyen állatot mert jól néz kii vagy mert az a divat!!!!!! és aki ilyen kérdést tesz fel annak ne is legyen mivel nem egy blúzról van szó! jesszusom! és egyébként is miért pont huskyt akarsz???????? akinek a színe a lényeg akkor járjon utána hogy milyen fajtát akar, mivel munkakutyáról van szó amit feszt dolgoztatni kell,játszani futtatni! vegyél inkább akkor barna pincsit vagy barna tengerimalacot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!