Egy 20 éves barna hajú barna szemű lányhoz barna vagy fekete husky illik?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2011. dec. 29. 16:05
11/30 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Nem offolni akarok csak tényleg úgy válaszd ki a kutyát, amelyik a legjobban tetszik! Nézd meg mennyire barátságos, hogyan viszonyul hozzád stb ezeket figyeld mielőtt magadhoz veszel egy kutyust :)
12/30 anonim válasza:
feketére szavazok:) de ezt neked kell jobban tudnod. de télleg azt is megkell nézned melyik a ragaszkodóbb aranyosabb stb :)
13/30 anonim válasza:
Ugye ez csak kamu, hogy 20 éves lány vagy, és ilyet kérdezel? D:
14/30 Akiteki válasza:
Egyik sem. Kutyát a jelleme alapján választunk. Az írásod alapján inkább valami zsebcirkálóra van szükséged.
15/30 anonim válasza:
Te most kutyát választasz, vagy kiegészítőt?
16/30 anonim válasza:
A legjobban ész illene , önzetlenség és szeretet.
Neked nem kutyára van szükséged ,csupán figyelemfelkeltésére kell ahogy én látom.
És már meg ne haragudj meddig is kellene 2 hónapig, s utánna megunnád s a menhelyen kötne ki? Aki igy gondolkodik kutyavállasztás szempontjábol az inkább tartson gilisztát!
17/30 anonim válasza:
Az attól függ, milyen a táskája. Mindig a táskához kell választani a kutyát, sosem a szemhez. Hát te semmit sem tudsz a divatról?!
18/30 anonim válasza:
Ha átfesteted a hajad, akkor lecseréled a kutyát is???
19/30 Akiteki válasza:
Van itthon szürke, fekete, vörös huskym. Én meg őszülök. Affenébe!
20/30 anonim válasza:
Akiteki: Akkor melírozd be a hajad vörös, fekete csíkokkal (szürke már van benne)
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!