14 hetes boxer szukának medium vagy large kölyök táp kell?
Én eddig Medium baby-t vettem,mert ez felnőtt súlyán 11-25 kilót ír.
Megnéztem a fajta standardot és a szukára 25 kilót ír.Ezért mertem eddig Medium Baby kölyöktápot venni.Happy Dog.
Ma kerestem a tápot (átpakolták) és közben elkezdtünk az eladó lánnyal beszélgetni,erre ő mondja,hogy Maxi Baby kölyökre vegyem mert a boxer nem a medium kategóriába tartozik.Nem akartam vele vitatkozni,de én mégis a Mediumot vettem.Lehet nagy hiba volt? Elbizonytalanodtam.
Akkor maradj ennél! És tényleg ne adj neki mást! Esetleg, ha pluszban szeretnél zöld kagylókivonatot adhatsz neki, de úgy gondolom az sem indokolt :)
Nekem bullmasztiffom van, én Happy Dog Maxi Babyvel etetem, ő jóvan nagyobb lesz, mint a boxered, így én biztos, ami biztos, adok neki zöld kagylót pluszban.. (Bár a táp is tartalmaz..)
Nekem is bullmasztiffom van, már 1 éves, én Dog Chow-val etetem most, de ha elfogy ez a zsák, akkor Eukaubára váltunk. Én kiskora óta adok neki pet-phos vitamint, bár az utóbbi hónapokban Glyco-Flex Classicot adtam neki, még van belőle pár szem.(elég hal szagú).Szerintem jó minőségű tápok mellé is lehet adni vitamint, még ha kevesebbet is, mert ha sok a szervezetében akkor úgyis kipisili, de semmi nem hiányzik a szervezetéből. Amúgy sok gyömölcsöt zöldséget is etetek vele, meg főzök neki májat rizzsel, csirke-pulyka nyakat. Ezek hasznosak számára, és nem mellesleg imádja! gyönyörű izmos, csillog a szőre, nem büdös a lehellete!
Szerintem a boxi szukát sorolhatod középkategóriába. Mert például ismerek egy boxer szukát, aki 24kg és szerintem pici. Bár lehet, hogy a bullmaci miatt látom kicsinek.:)De nyugodtan adhatod neki a médiumot továbbra is, csak adj mellé vitamint, pl a Pet-phos kölyköknek valót. Állatorvosnál meg tudod venni, és asszem 4000valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!