Mennyire butaság görkorival kutyát sétáltatni?
Szerintem nem butaság, ha olyan helyen laktok, ahol nem lehet elengedni, vagy nem stabilan behívható. Térdvédőt, bukósisakot fel, és meg kell próbálni. A kutyára semmiképp ne hámot tegyél, mert akkor még egy foxi is elránt, és ne kösd magadra a pórázt.
Megpróbálhatnád rollerrel is, azzal nehezebb nagyot esni. Azzal húzathatnád is magad.
Köszönöm a válaszokat!
A kutyánk viszonylag szófogadó, de pórázon sétáltatjuk. Azt inkább csak kommunikációra használom, pl apró rántásokból ért, hogy lassítson, vagy, hogy merre is menjen, mondjuk néha kicsit önfejű :) Szóval nem az a tipikus teljesen szófogadó kutya, de nem is teljesen szófogadatlan. Hámmal sétáltattam idáig, de akkor lehet nyakörvet kéne a görkoris sétára idejére rakni rá.
Az egészet azért gondoltam, mert a kutya mozgásigényét kielégíteném, és el se fáradnék :)
:D hát a mienk a hám rántásaiból is ért...
Sétáltatni akarom, nem húzatni magam, de mind1.
Amúgy ma kipróbáltam, gyönyörűen ment az egész, a kutya is lefáradt (meg én is), mikor gyalogosok jöttek akkor meg simán meg tudtam állni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!