Embernek valóval TILOS..max Baba samponnal..egyébként nem neked volt az a kérdésed hogy ki tud olcsón yorkit?Arra az volt a végén a válaszod,hogy egy yorki-máltai keveréked van..akkor minek felragasztania fülét?
Persze, hogy ér valamit a fülragasztás: ragasztós lesz a füle. Utána meg fürdetheted.
2011. dec. 28. 13:57
4/20 anonim válasza:
"Üdv! Végül 20ért vettem egy nagyon szép egészséges yorki-máltai mixet. Méretre akkora lesz mint egy fajtatiszta yorki! Az annya fajtatiszta yorki ott volt anyuka is ahonnan hoztuk,nagyon gyönyörű volt! 7hetes szuka kutyust!"
Egyébként menj el mondjuk a Fressnapfba és ott van direkt kölyökkutyáknak való sampon!
2011. dec. 28. 13:57
5/20 anonim válasza:
Inkább csak nyáron fürödjön.
2011. dec. 28. 14:10
6/20 anonim válasza:
Nagyon nem kell fürdetni, évente 1-2 alkalommal is elég... Az én rotimat is sokat fürdettem eleinte, és kihullott a hátán a szőre, szinte teljesen szőrtelen lett ott, mire rájöttünk, h a sok víztől van. És nem értem, miért kell a fülét felragasztani...?
2011. dec. 28. 14:12
7/20 anonim válasza:
A yorkiet havonta nyugodtan meg lehet fürdetni, csak arra kell vigyázni, hogy mivel fürdetik, illetve hogy rendesen meg legyen szárítva. A fülét szokták ragasztani (még a nagy tenyésztők is!), de arra vigyázz, hogy a fehér színű bőrkímélő ragtapaszt használd.
2011. dec. 28. 14:44
8/20 anonim válasza:
A babahintőport meg felejtsd el!
2011. dec. 28. 14:45
9/20 Akiteki válasza:
A fülét olyanra tenyésztik, hogy felálljon. Nem ragasztóval csinálják.
2011. dec. 28. 15:17
10/20 anonim válasza:
Mi az, hogy azzal fürdeted? Pár napja van nálad, jesszus, hány naponta fürdeted?? 2-3 havonta elég! És minek a hintőpor??
Te jó ég, olvass már el 1-2 cikket a kutyatartásról!!
A füléről le kell vágni a szőrt, kutyakozmetikus megcsinálja. Ne ragasztgasd, mert egyáltalán nem biztos, hogy attól állni fog, ugyanis a máltai selyemkutya lógófülű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!