Mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap kaptam egy kis puli kutyust(fiú) és nem tudom milyen nevet adjak neki ... nem az átlagos ( bodri,bogáncs, kormi ...stb) nevekre gondoltam, hanem valami "különlegesebbre". Esetleg tudnátok segíteni nekem? :)2011. dec. 22. 19:19
1/17 anonim válasza:
Nekem is van egy 6 hónapos kan fekete Pulim. Őt Boxinak hívják. (Bokszos a hivatalos neve)
2/17 A kérdező kommentje:
:) köszi
2011. dec. 22. 19:27
3/17 anonim válasza:
Nekem is van 1 kis puli kutyusom a neve Bolyhi:)
Bár nekem van pár jó név ötletem.
pl.: Plútó,Zokni,Ezredes,Tító,Tyúfi,Pó,Galuska,Mandula,Gogi,GUgi,Tobi:DDD
4/17 anonim válasza:
Bob esetleg? (Bob Marley) A raszták miatt :D
Vagy ezeknek valamelyik becézése :)
5/17 A kérdező kommentje:
ezek is jók :)
2011. dec. 22. 19:34
6/17 anonim válasza:
Azért majd áruld el hogy mi leesz a neve:) hátha még jól jönne ha kapnék 1 kutyust :D
7/17 anonim válasza:
Rumli, Vagány, Smarni, Bakter, Vackor, Bekecs, Spongya, Kökény, Csibor, Stikli, Csuhé, Madzag, Pityke, Virgács, Uzsgyi, Ribizli, Rojtos, Szikra, Sarzsi. Ha már puli, kár lenne Jackie-nek hívni, de ez csak privát vélemény. :)
8/17 anonim válasza:
Legyen: Isten, Góliát, szkíta, harcos, jézus, nagy árpi, legyőzhetetlen, megszentségteleníthetetlen,kinyírhatatlan, skinhead, Ezek nem hétköznapi nevek. Remélem segítettem.
9/17 anonim válasza:
szia.
nekünk szuka puli kutyusunk van és Lori a neve.
én ezeket ajánlanám: Beltazor, Taz, Negró, Dominus, Vító, most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Majd írd ám meg mi lett a neve! :)
10/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom, de eléggé arrafelé hajlok, hogy Dió lesz. Igaz nem valami különleges név, e tök ari :)
2011. dec. 23. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!