Mijen? (a többi lent)
Milyen falyta a kutyám?van bene palota pincsi és japán csin
is.de mejik?
Kedves Lili!
Hány éves vagy, kilenc? Hát neked nem húzza alá pirossal a rosszul írt szavakat? Milyen szó már az, hogy "mijen" meg "falyta" meg "bene"? Nem tudod, hogy kell ezeket leírni? Ha meg mindkettő van benne, akkor mindkettő, vagyis keverék kutya. Keveréknek hívják az ilyet.
Kérd meg anyukádat, hogy kapcsolja be a helyesírás ellenőrzést a gépen. Az iskolához is hasznos lehet.
Egyébként keverék.
én matekból rajzból és táncból és tesiből vagyok jó.már van 4 oklevelem rajzból 1 oklevelem levelem korcsolyából és egy oklevelem táncból.úgy hogy? mi bajod van? amúgy itt a kép:[url= [link]
ugya ijen a lili csak fehér teljesen!
Ilyenkor csak arra próbál utalni a legtöbb válaszadó, hogy sok mai fiatal nem tud írni-olvasni, mert amit ugye te is művelsz az minden csak nem írás. Ami úgy alapból nem baj, nekünk. A szüleid nem foglalkoznak azzal, hogy milyen a helyesírásod, ha az én gyerekem lennél, nem érnél rá netezni, amíg nem tudsz írni 9 évesen.
Azzal pedig nem mentheted magad ez alól, hogy tudsz korizni és táncolni, ha nem az a célod, hogy kétes erkölcsű bárokban legyen a munkahelyed (remélem finoman fogalmaztam). Aki tud írni és olvasni, az többre is viheti az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!