Boxer kutyához milyen kerítést építsünk?
Figyelt kérdés
Nincs kerítésünk,de nem igazán tudjuk milyen típusú... legyen a kerítés.
Köszönöm a segítséget.
2011. dec. 27. 14:09
1/14 anonim válasza:
A sima drótot nem ajánlom. Nekem is van kutyám, puli, keverékek, de csak ha rátámaszkodik a drótra, meghajlik. Egy boxernek nagyobb az ereje. A legjobb a vasrácsos, vagy a kovácsoltvas szerű. Volt fakerítésem is,de azzal az volt a baj, hogy megkezdték rágni.
4/14 anonim válasza:
A kérdésre mindjárt az jutott eszembe, hogy jó magasat. Vas, beton, tégla.
5/14 A kérdező kommentje:
de most komolyan! És milyen magasat?
2011. dec. 28. 12:55
6/14 anonim válasza:
első vagyok. szerintem 2méter 50centi, maximum 3méter elég.
7/14 A kérdező kommentje:
az azért sok lenne nem?
mi max 2m-re gondoltunk,ami van 45fokban befelé dőlő rész is egy kicsi.
2011. dec. 30. 12:45
8/14 anonim válasza:
mi nekünk boxerunk van és azthiszem vas kerítés az, kb 1m 60 - 70 cm lehet. ha rátámaszkodik, pont kilát :) 1 biztos, semmiképp se vegyetek fakerítést!! ugyanis, azzal 1 nap alatt végez.
9/14 anonim válasza:
Komolyan jó magasat. 2 méter körüli jó lesz. A szomszéd utcában most költözött egy férfi, a kerítés 80cm (én dísz kerítésnek szoktam mondani), de a boxernek esze ágába sem jut átugrani. A mi volt boxerünk átugrotta a 2méteres tégla kerítést, ha akarta, aztán meg lett nevelve:)
10/14 anonim válasza:
leglább 3 méter magas acélbeton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!