Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet ilyen felelőtlen a...

Hogy lehet ilyen felelőtlen a kutyatulaj? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval ma voltunk a mamáméknál,ahol nincs udvar csak egy parkoló.Elvileg kint van a lakó-pihenő övezet tábla,ahol ugye 20 km/h a max. sebesség.Éppen eljöttünk,én vezettem,egy út vezet ki a parkolóból (de kint is van a tábla,hogy parkoló),rákanyarodok,erre mit látok? Egy középkorú nő póráz nélkül sétáltatja az út közepén a tacskó forma kutyáját.Amikor meglátja,hogy jön az autó,felmegy a járdára,a kutyája meg szépen sétál tovább az autó felé!Nem is szól neki,semmi,csak megy tovább a járdán.Megálltam,nehogy elüssem szegény ebet,aki aztán felment hála a jó égnek a járdára,de még a gazdája nézett rám csúnyán :S

Most hogy lehet ilyen felelőtlen? Még nem is szól a kutyának,az autó meg csak megy felé? Ha meg nem hallgat rá,legalább sétáltassa pórázzon,könyörgöm!

És az ilyenek még csodálkoznak,ha elütik a kutyájukat!Nem a szerencsétlen állat tehet róla,hogy a gazdája hülye,tudom.De kiváncsi lennék,hogy ilyen nyugodtan sétálgatott volna egy országút kellős közepén is,ahol az autók nem 20-al,hanem 90-100-al mennek? Ott lehet,hogy az autós hiába fékez...

Vélemények?

CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!

Köszönöm!

2011. dec. 26. 18:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lassan kell menni,az is igaz,de a gyerekek és a biciklisek vannak megnevezve,ha pl. elütöm őket,én leszek a felelős.De az állat úton nem mászkálhat felügyelet nélkül úttesten (és ez is az!),és erre az ebre még azt sem lehet ráfogni,hogy kóbor volt.
2011. dec. 26. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen,kutyát csak pórázon lehet vinni közterületre .
2011. dec. 26. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!