Miért tartanak az emberek panelbe kutyát?
Ahova lépek mindenhol sz@r van,hol kisebb hol nagyobb,egyszerűen undorító!!!A kisfiammal csak úgy tudunk sétálni ha szlalomozunk:(
Ez ennyire jellemző?
Budapest,lakótelep
A normálisabbja felszedi, én is szoktam szentségelni, amikor a kutyám vagy én kakiba lépünk :S
Ha a kezemben lenne az irányítás igenis több embert küldenék az utcára kifejezetten erre, ezt figyelni és bizony aki nem szedi fel, kiszabnám a bírságot.
Köszi a válaszokat!
Gondolom az aki nem szedi fel és olvassa a kérdést nem ír ide,azért valamilyen szinten ugye működik a bűntudat?!(remélem)
Egyszerűen arra kéne gondolni hogy nekem marha kellemetlen a kiscsizmáról más kutyája végbéltermékét kapargatni séta után...
Egyébként azért a véres betét vagy a sz@ros pelenka nem jellemző de kutyaürülék kb 3 méretenként van itt pedig nem is rossz környéken lakunk(XV.ker)
Én panelban lakom a havanese kutyusommal.
Minden egyes nap viszek le kutya zacsit.
Mindig felszedem. Ahogy meglátnak engem és a kutyámat a kis gyerekes anyukák , már sipítoznak is . A gyereknek meg berögzül , ha kutyát látunk akkor fussunk , mert anyu azt tanította.
De a legtöbb gazdi (tisztelet a kivételnek) tényleg csak ki viszi a kutyát sz@rni aztán kész. De felszedni azt már nem.
Nem kell általánosítani, egy csomó anyuka meg babatörlő kendőt, zsepit, csoki papírt dobál szét (vagy hagyja hogy a gyerek szétdobálja) még sem mondom el őket mindennek.
Én összeszedem a kutyáim piszkát, te is találj bele a szemetesbe a gyerek taknyos zsepijével, a világot meg nem tudod megváltoztatni.
hát nekem az a véleményem hogy vannak normális kutyatartók akik felszedik az ürüléket ,én felszedem bár volt olyan hogy vittem 3 zacskót de a kutyám 4-szer kaksizott akkor azt ott hagytam mivel nem tudtam mivel felszedni..
bár nem bp-i vagyok ,de a környékünkön több a zacskó,papírzsepi, stb van mint kutyasz.r..
de amúgy én azt nem értem hogy aki panelba tart nagytestű kutyát annak nagyobb is a végterméke mint egy bichonnak vagy yorki-nak ,azok nem szedik fel azt a kupacott de ha egy yorki ürülékért már höbörögnek ami kb 3 cm hosszúságú alig látni..de egy lósz.r méretű végtermék az sokkal jobb mint a kicsi..nah én ezeekt nem értem meg soha..
Kedves 15!
Kutyakaka kb. méterenként van,csokipapír és egyéb általad említett okosság pedig kb 10-15 méterenként!
Egyébként én mindent(!)a kukába dobok még akkor is ha sétálnom kell egy kicsit a szeméttel!:)
Egyik se jobb, mint a másik.
És természetesen a másfajta szemét sem jó...
Én is szoktam kutyasz@rba lépni, de az sokkal jobban idegesít, ha az arcomba fújják a cigifüstöt, vagy káromkodnak 5 centire a fejemtől. Undorodom az alkoholistáktól, és attól, ha látom, hogy valaki ledobja a földre a szemetet.
Ezek nem zavarnak, csak a kutyakaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!