Milyen bolhaírtót vegyek az ágylakó kutyámnak, ami nem horror árban van?
valóban nagyon drága! Én vettem az ebemnek, 2000 Ft volt tán 1 havi.. Azóta nyakörvet kap, az 500 Ft 4 havi, és eddig beválik.
Neked sajnos valószínűleg kell venned valami drágább jobbat, amíg el nem hagyjátok a bolhákat, de jobb gyorsan túlesni rajta, s aztán kereshetsz valami pénztárcakímélőbbet.
Jobban jársz egy drágább de hatásossal mint sok olcsóbb vacakkal, ami max megelőzi, de el nem űzi a kis gonoszokat.
Kérdezd meg egy állatpatikában, mit ajánlanak:)
Pric-prac helyes neve Prac-tic
[link] ... most állitolag ez a legjobb kullancs ellen, bolhára nem tudom
amit javasonék Ex-spot .. 15 kg-onként kell egy ampulla, kb. 1000-1200 Ft
Rágugliztam a Pric-prac-ra, de még csak hasonló sincs.:)
Kutyás boltban ajánlották azt is, amit rátettem, és nem ér semmit. Ott már nem szeretnék tanácsot kérni, hiszen nem vált be. Megpróbálok akkor egy drágábbat, csak az a baj, hogy van még két kutyus kint is, akik fogadott kóborok és csavarognak, hozzák a bolhákat, így elkapja a kicsikém is. Szóval írtás és védelem is kell nagyon, ezért keresnék valamit, ami valóban hatásos, és nem kell kirekesztenem az ágyból.
Pric-prac jézusom:D
Az a minimum hogy az ember tudja mit használ a kutyájára...
Jól van na. Azért nem kell kinevetni a gyengébbet! :-)
Komoly:
Azt nem mondtad, hogy a kertben is vannak kutyák! Akkor elöször bolhaírtó samponos fürdetés mindegyiknek, utána a kintieknek min. bolhanyakörv, a bentinek meg valami cseppet.
Ha rendbejöttek utána lehet, hogy müködni fog az első cucc is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!