A dobermann mennyire tartható lakásban?
Mennyire tartható lakásba egy dobermann, hogy bírja a kisebb területet?
Persze a napi 1-2 óra mozgás, vele foglalkozás meglenne, csak annyi, hogy nem kertbe lenne hanem bent a lakásban...
Szia!
1-2 óra? Az nagyon kevés..különben neki még a kertes házban is 3-4-5 óra mozgás és fizikailag és szellemileg is le kell fárasztani..nem ajánlom a dobit..főleg nem lakásba..iszonyatosan kevés mozgást tudnál neki biztosítani..ez még egy ölebnek is kevés..sajnálom..
Az 1-2 órát csak képletesen írtam.
Akkor inkább így írom: Pár óra mozgatás, foglalkozás mellett...
Feltehetnék pár kérdést? :))
-Vinnéd kutyaiskolába?
-Tenyésztő vagy szaporító?
-Mennyi ideig lenne egyedül?
ezek alapvető kérdések..:) Egyébként ha olyan 4-5 órát úgy összességében mozgatod és játszol vele,tanítod akkor mehet lakásba..nekem magyar agaram lesz lakásba :))
Blue11-nek:
Természetesen tenyésztőtől lenne beszerezve, és járatnám kutyaiskolába, legalább az alapok megtanulásáig.
Az meg, hogy mennyit lenne naponta egyedül még nem tudom.
Nem holnap, és nem is holnapután akarom megvenni, csak gondoltam időben utánanézek, -kérdezek a dolgoknak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!