Yorkshire terrier kiskutyánál ha a szemébe lóg a szőr azt kivághatjuk?
Az orrán lévő szőrt? Igen, a kutyakozmetikusok alapesetben ki szokták vágni. De szerintem sokkal jobb, ha meg van növesztve annyira, hogy le lehessen fésülni, és akkor ugyanúgy nem zavarja. Ha kivágatod ott a szőrt, akkor azt 3-4 hetente újra kell nyírni, mert ha nő, akkor fogja csak igazán zavarni.
Ha a fején lévő szőrre gondolsz, azt le lehet vágatni, de az is elég gyorsan visszanő, és le fog lógni.
Ilyen egy megnyírt szőr:
És ilyen egy hosszúra hagyott:
Szerintem hosszú szőrrel igazán szépek, de ez már ízlés dolga:)
Én biztos hogy igazítanék rajta egy kicsit, de csak annyira, hogy megmaradjon a yorkis kinézete.
Amúgy a pulinak ha minden kötél szakad ki lehet vágni a szőrt a szeménél, de nem jó. Nekem pulijaim vannak, van nyirt is, és zsinóros is, de a zsinóros jobban tetszik, és egyrészt aminek vágott a szőre, azon látszik, hogy nem érzi jol magát de izlés dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!