Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek lett valami baja?

Szerintetek lett valami baja?

Figyelt kérdés
Van egy masfel eves kan labrador kutyam.Most ertunk haza,setalni voltunk es seta kozben a kutyam meglatott egy masik kutyat az ut masik oldalan.A kutyam szabadon volt es atfutott az uton.Amikor vissza akart jonni egy kiskocsi elutotte.De egybol felallt es futott tovabb.Amikor hazaertunk megneztem hogy van e valami baja de ugyan ugy viselkedett mint maskor szokott.Most is szaladgal.Szerintetek lett valami baja?
2011. dec. 25. 18:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amikor még nagyon kicsi voltam, az egyik kutyusomon a szemem láttára átment egy autó. Nem tudom az óta sem, hogy úszhatta meg. Egy kicsi seb lett a fején, és ennyi volt. A hasa tájékán ment át rajta a kerék, felállt, megrázta magát, és ennyi. Viszont én az óta a jól nevelt kutyáimat sem merem póráz nélkül sétáltatni.
2011. dec. 26. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!