S. O. S! Nagy baj van a kutyámmal?
4 hete megsérült a szeme,saját magának belekapott a körmével.Kétszeri elvittük orvoshoz és akkor nem látszódott csak a szaru hártya sérülése aminek max. 10 nap alatt el kellett volna múlnia.Azóta van neki kutya tölcsér,hogy ne vakarja amíg tejesen nem gyógyul meg.
A baj ott van ,hogy most vettem észre mint, ha kilyukadt volna a szemgolyója. Akkora kis horpadás van ,mit egy pupilla közepes fénybe. Mi lehet ez?
Egyik orvos sem ér rá Baján alól lakom. Mind végig telefonáltam. állítólag Szekszárdon van ügyelet,de ott is telefonon azt mondták,hogy 18 kutya vár sürgős műtétre és nem fér bele az időbe ,csak kedden. Csak megnézni tudja.
Na most annyi pénzünk nincs karácsony előtt,hogy azért oda utazzak a kutyával,hogy csak megnézze és kész. Sajnos autónk sincs.Senkit nem tudok meg kérni ma,hogy vigyem el.De ezzel még nem segítenek rajta,mert sorra kel kerüljön.Tehát marad a Baja város és a kedd.
De ha van valakinek akinek a kutyája szeme így megsérült és meg tudná mondani ,hogy mi ez nagyon hálás lennék.
Remélem nem vakul meg?Vagy a szemét nem kell kiszedni vagy ilyesmi? :(
Nagyon formás kiskutya :))
Kaptál a szemére valamit? Ha igen, kezeld és várj keddig.Ha nem hasonlít a képre, talán nincs is akkora baj.
Kaptam tetránt kenőcsöt és Corneregel gélt ezzel kezelem.
Jaj nagyon-nagyon szeretném ha nem lenne nagy baj.
Mást nem is kell nekem karácsonyra csak a kutyám egészsége.
Jobbulást a kutyusodnak!
De emberi szemorvoshoz hogy gondoltad elvinni?
a ma 20:50-es vagyok.
Ha nincs is pénzed, általában az orvosok adnak haladékot a fizetéssel.
Abba a rendelőbe 3 doki rendel külön időbe.Pont akkor egy fiatal nő volt és nem a mi dokink akihez eddig jártunk.
De kedden délelőtt ő lesz és hozzá megyünk,,eddig még ő volt a legjobb doki és Baján nagyon dicsérik.Kicsit már öreg,de attól jó doki.
Igen köszi a jó tanácsot!Sajnos rá jöttem. Ma délután beszéltem a nejével és ő mondta a kedd délelőtt 8-10 ig.rendel a férje.
dr.Sulyok Péter a neve Baja.A netten fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!