Cuncimunci kérdése:
Van egy stafford és boxer keverék kutyánk. Kb.2hete nagyon sokat iszik (napi 10litert biztos). Beteg lehet? Ez minek a tünete?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 09:25
1/7 anonim válasza:
Ez rengeteg! Vigyétek orvoshoz! Cukorbetegségre utal!
2/7 anonim válasza:
Vagy a veséjével is lehet probléma. Esetleg cukorbetegségen kívül valamilyen más anyagcsere, ill. hormonbetegség is okozhat ritkábban ilyen tünetet. Semmiképpen sem normális, orvoshoz kell vinni.
3/7 anonim válasza:
Még szerencse, hogy két hete fenáll a probléma, de neked karácsonykor jut eszedbe bármit is tenni, amikor nincs orvos...
Cukorbetegségre, veseproblémákra, de akár gyulladásra (pl. méhgyulladás) is utalhat.
Láza nincs? Azt mindenképpen meg kéne mérni!
4/7 anonim válasza:
ez rengeteg! a lovam iszik ennyit... orvos!! cukorbetegség is leeht az oka!
5/7 anonim válasza:
Annak, hogy a gazdája elmebeteg, és karácsonyig vár az egyértelműen nem normális vízfogyasztás kivizsgálásával. Ha majd sokkot kap a kutyád a cukorbajtól, és karácsonykor éjszaka kell normális állatorvost vadásznod, akkor verheted a fejed a falba, hogy miért nem foglalkoztál ezzel előbb...
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. nem vagyok elmebeteg ! am bírom az olyat , hogy vki feltesz egy kérdést és vannak olyanok akik csak azért írnak hogy fikázzák a másikat. én csak választ vártam !!! ez Magyarország, szégyen hogy nem lehet békességben lenni, és vannak olyan paraszt emberek akik tele vannak rosszindulattal ...
2011. dec. 26. 10:10
7/7 anonim válasza:
Meg vannak olyanok, akik csak akkor viszik a kutyát orvoshoz, amikor már haldoklik. Sokkal jobb ez, mintha valaki idejében az arcába mondja, hogy ne legyen felelőtlen és vigyázzon a kutyájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!