Miért csinálja ezt?
Nem szaporító, hanem egy tapasztalatlan vagy ha jobban testszik, akkor egy nem teljesen felkészült kutyás kérdése hangzott itt el. A magyar vizsla jelleméhez hozzátartozik, hogy NAGYON igényli a gazdi társaságát. A magyar vizsla nem szereti a hideget, tehát jobb neki valamilyen zártabb hely télire pláne, ha kölykök születtek. Talán érdemes lenne ha a kedves kérdező rákeresne a neten, hogy milyen nagy szerepe van a kölyköknél a hőmérsékletnek is. A szuka és a kan viselkedése teljesen normális, hála égnek még megvannak bennük az ősi reflexek, de ez nem azt jelenti, hogy nomád körülmények közt kell egy almot felnevelni.
Kedves kérdező! Ha már van egy szukád és egy kanod, akkor tessék utána nézni az alapvető dolgoknak. És nem akkor amikor már helyzet van, hanem már előtte!
Szerintem annyi lehet a gond hogy a szuka nem tűri meg a kant! Semmi több! Nem látok abban problémát hogy a kutyák kint vannak! Idióta emberek kitalációja hogy a kutyával egy ágyban kell aludni! sőt helyeslem hogy a kutya kint van az udvaron, miután saját bőrömön tapasztalva mondhatom hogy a világ legnagyobb hibája a kutyát a fialás miatt elmozdítani a helyéről!
Nekünk is 2 vizslám volt! Megfialt az akkor 5 éves vizslám, gyönyörű sok egészséges picivel! 1 hetesek voltak a kölykök mikor a március közepén leesett egy 10 centis hó! Jót akarva a kutyáknak beraktam őket a kazánházba melegbe! 2 napig nem volt gond, aztán második nap délután egy kicsi eltűnt, rá 2 órával később még egy kicsivel kevesebb volt, mire rájöttem hogy az anya felzabálta a 2 kölyköt! Mind ezt annak köszönhetően hogy elvittem a megszokott befészkelt helyéről és mind ezt ő büntetésnek vette, besokkolt a kutya, pedig ott voltam mellette állandóan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!