Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Láttam kiplakátolva az utcákon...

Láttam kiplakátolva az utcákon, hogy nyílt egy üzlet BP-n ahol csak állatos cuccok vannak és belehet vinni is a kutyákat is,de nem tudom mi a neve és így nem tudok rákeresni hogy hol van. Aki tudja a nevét elmondaná?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
A Fressnapfokba is be lehet vinni kutyát, de a legtöbb nagyobb állatosboltba is.
2009. máj. 19. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Mellettünk (az örs vezér tértől 5 percre) nyílt március végén egy Fressnapf. Oda valóban be lehet vinni az állatokat.

Jó hely,szeretem.

www.fressnapf.hu

2009. máj. 19. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én eddig minden állatosboltba bevittem a kutyámat és soha nem mondták, hogy tilos. Sőt sokszor kapott jutifalatokat az eladóktól (de azért sem szólnak ha egy-egy falatot meg kóstol), néhány dolghoz meg kifejezetten ajánlott ha veled van. (pl: nyakörv, hám, ruha,)
2009. máj. 19. 13:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg Fressnapf volt köszi szépen a segítséget.
2009. máj. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!