Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen hidegben nem fáznak a...

Ilyen hidegben nem fáznak a kutyák?

Figyelt kérdés
Mínusz fokok vannak/lesznek mostanság ,ilyenkor nem fáznak?
2011. dec. 21. 14:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A hosszú szőrű nem fog fázni. A rövid szőrű amelyik fázik az viszont megfázhat, tüdőgyulladást kaphat. Ha ilyen kutyát veszel akkor számolj arra is, hogy télen fűtött helyet kell biztosítanod számára.
2011. dec. 21. 21:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha rajtam múlna akkor egesz heten minden nap benn lehetne de sajnos nem.mamam nem is akar rola hallani hogy behozzuk.. Bar nem tudom fázik e,rovid szoru mar vastagabbat növesztett mint nyáron van neki.
2011. dec. 22. 08:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy rövid szőrű kutya biztos, hogy fázik, függetlenül attól, hogy mekkora. A masztiffunk csak durva fagyokban jöhet be, de igazából november közepe óta ideje nagyrészét a hősugárzó előtt gömbölyödve tölti a macskákkal. Képes úgy vacogni, hogy hallani ahogy kocognak a fogai.

Én aggódnék a helyedben.

Mekkora kutyus?

2011. dec. 22. 08:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha a kutyádat felváltva benn és kinn tartod, azzal ártasz a legtöbbet neki. Hagyd kinn, készíts neki a méretéhez megfelelő kutyaházat, rakd meg jól szalmával, hogy kuckót tudjon magának csinálni, és mindig pótoljad az almot. Ha kijön fázik, de visszamegy és felmelegszik.
2011. dec. 22. 09:13
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ha a kutyádat felváltva benn és kinn tartod, azzal ártasz a legtöbbet neki."

Ezt a hülyeséget ki találta ki? Évek óta így tartok kutyát, a családom is mindig is így tartott kutyát, és pl. izületi probléma még sosem volt nálunk, meg megfázás se szokott lenni. Nem tudom, hogy mire alapozzátok ezt, de egyszer már rákérdeztem a dokinál, hogy igaz-e és azt mondta, hogy nem kell emiatt aggódni. Ha kint is van meleg helye, akkor semmi gond nincs, napi 4-5 óra kintlét már megoldja, hogy téli szőrt tudjon növeszteni.

2011. dec. 22. 09:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Minősítgesd önmagadat, amikor hülyeségről beszélsz. Egyszerű józan logikával is megállapítható, hogy milyen egy állatnak, ha bent van a 20 fokos szobában egész nap, majd ki van rakva a mínusz 15-be... Ha az állatorvos ezt javasolja, akkor az adja vissza a diplomáját - bár ő abból él, ha beteg lesz a kutyád.
2011. dec. 22. 19:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kutyus 11 éves, egész életében mindig kint volt, de én akkor is aggódok érte (szinte vele nőttem fel).. Majd pótolom a szalmáját holnap, megyek hozzá. És köszönöm mindenkinek még egyszer!
2011. dec. 23. 22:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Amúgy foxi-tacskó keverék, kicsi.
2011. dec. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!