Ezt, hogy oldjam meg? Kutyaprobléma.
elméletben a szóbeli szerződés is érvényes lehet, de csak rövid ideig, bizonyítani sem könnyű...
egy valamit tudok javasolni: olyan profi kutyaházat kell venni, ami jól le van szigetelve, és akkor nem fog fázni
Ha akkor nem írtátok bele a szerződésbe,akkor szerintem nincs.Elképzelni sem tudom,mi zárja ki a költözést,amikor rengeteg a kiadó albérlet,minden "csak" pénzkérdés",de szerintem -előrebocsájtom,nem vagyok jogász,csak tanultam jogot és ott volt szó ilyesmi helyzetről is -a bérlő nem tehet semmit,ha a tulaj jelzi,hogy nem tűri meg a kutyust a lakásban- akkor sajnos a kutyusnak,vagy a gazdának a kutyával együtt- alighanem mennie kell,elvégre ő -a tulaj- a lakás tulajdonosa.
Mondom: szerintem van ez így,és amúgy nekem is van egy nagyon aranyos 5 éves shar-pei kiskutyám.
Mit mondanak, mi a baj azzal, hogy ben van a kutya? Hátha azt meg lehet oldani...
Amúgy meg lehet, hogy csak azt akarják kicsikarni, hogy fizessetek többet azért, hogy bent lehessen a kutya. Ezt esetleg felajánlhatjátok, ha úgy álltok, de akkor már legyen papír is róla.
kérdezd meg hogy miért nem lehet bent a lakásba a kutya..
ezeknek csak a pénz számít és egy idő után mondják a problémájukat..tényég nem ártott volna erről is egy szerződés..de mind1..
én keresnék egy másik albérletet, én se tenném ki a 2 bichonomat egy udvarra főleg télre akár milyen jó kutyaólakat lehet kapni..sajnálom hogy nem tudnál elköltözni onnan , esetleg egy rokon vagy ismerős akinél lehetne a kutya addig míg hideg van... vagy esetleg mond a az illetőnek hogy télre had maradjon mert megfog fázni, meg hogy azt mondta az elején hogy jöhet kutya..sajna tényleg az a baj hogy bízonyiték nélkül semmit nem tehetsz..
milyen fajta kutyád van??
szerintem, ha a tulaj nem nézte meg a kutyát, és úgy bólintottrá, hogy szobakutya, akkor ő bukta az ügyet.
Tanú van?
Legfeljebb, ha felkarcolja a parkettát, vagy letépi a tapétát, akkor visszatartja a kaucióból a
felújítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!