Hogy oldjam meg a kutyam tuzelese alatt hogy ne tortenjen meg a "baj"?
Miért akarsz minden áron almot?
A hormoninjekciók bizony megnövelik a későbbi rákos megbetegedések kockázatát. Én egy családot ismerek, akiknél hasonló a helyzet, ők arra a 3-4 hétre elviszik a szuka kutyát otthonról egy rokonhoz.
Ez egyébként tényleg kérdés, hogy miért fontos az alom? Az előttem szóló felvetette az állat-egészségügyi következményeit, ezen felül lehetséges, hogy a kutyád nem nyeri vissza a régi "formáját". Ismerettségi körömben van egy kiskutyus, ellés után csúnyább lett a szőre, az egyik didkóját pedig a földön húzza maga után.
Többszörösen megcáfolt tény egyébként, hogy a kutyáknak szükségük van legalább egy ellésre.
Ha más indokaid vannak, akkor szükséges gondolom egy jó adag szerencse és kitartó éberség.
Az én kutyusomnak van egyébként un. "kanriasztó spray-e", ajándékba kaptuk még anno, egyszer sem használtuk, úgyhogy nem tudok sajnos beszámolni a hatékonyságáról.
Pont valamelyik nap röhögtem egyébként, hogy lehet arra fogom használni, hogy a virágaim körül befújom vele a füvet, hátha nem akarja majd mindegyik fiúkutya lepisilni :D
Amúgy ha nem a saját fiú kutyáddal akarod fedeztetni a későbbiekben, akkor akár lehetne ő is a szerencsétlen kiválasztott.
Ivartalanítasd a kant.
és injekciót ne adass neki többet, az első is jó nagy baklövés volt .... teljesen tönkrevágja, aztán meg jön a méhgyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!