Cane corso gazdik! Van valakinek hasonló tapasztalata? Kretének kíméljenek!
Szia!
Jó lenne látni, milyen is ez a seb...
A belső szemzuga felől ráhúzódik a szemére a belső szemhéjja (fehér izé) a kutyának?
Mert ha igen, akkor ez lehet elfertőződés is... Arra pedig inkább való a Tobradex vagy az Oftaquix.
A kamilla pedig akkor kifejezetten ellenjavallt.
Amúgy meg az antibiotikus hatása is lehet, hogy most kicsit romlott a helyzet...
Általában így hatnak. Előbb felerősödik a vírus, aztán szépen kiiktatja őket a szervezet.
Szia!
Igen, pontosan ez az. Csak mikor mentünk a dokihoz, akkor visszahúzódott, tehát ő nem látta, kiírta a Brulamycin-t, aztán újra kijött neki. A kamillát is csak általánosságban mondhatta. Akkor újra doki, és felíratom ezt. Csak attól féltem, hogy meg fogják neki műteni, ha többször visszatér. Valami 3.szem-effektus, állítólag corso sajátosság. De nem vagyok állatorvos, tehát csak azt tudom mondani, amit ő, illetve a tapasztaltabb tenyésztő. Ez volt a legnagyobb segítség, igazán hálás vagyok, köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!