Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szoltok az ebadóhoz?

Mit szoltok az ebadóhoz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na azért a magyar fajták védelmében szólnék! Egyáltalán NEM rusnyák és NEM agresszívak!!!! Minden NEVELÉS kérdése!!!! Azt hiszem ezt egy kutyatartónak NEM kellene magyaráznom!!!

Hogy mit szólok hozzá? Senkinek nem jó az, ha még többet kell fizetni? Így is néha elég nehéz megélni, nem ha még jobban nyúzzák adókkal az embereket!

Amúgy engem nem érint, HA MINDEN IGAZ, mivel fajtiszta MAGYAR FAJTÁJÚ kutyáim vannak. KUVASZOK ÉS PULIK. Egyedül a keverékem után kell majd fizetni, de az otthon van a szüleimnél.

2011. dec. 17. 08:15
 12/16 anonim ***** válasza:
*Senkinek nem jó az, ha még többet kell fizetni!!!- itt a végén FELKIÁLTÓJELET akartam írni, és nem kérdőjelet! Bocsi!
2011. dec. 17. 08:31
 13/16 anonim ***** válasza:

"Amúgy engem nem érint, HA MINDEN IGAZ, mivel fajtiszta MAGYAR FAJTÁJÚ kutyáim vannak. KUVASZOK ÉS PULIK. Egyedül a keverékem után kell majd fizetni, de az otthon van a szüleimnél."

Nem akarom elvenni a kedved,hogy téged nem érint....de nem fajtiszta hanem fajtatiszta azaz törzskönyves kutya.

Törzskönyv/Származási lap nélkül ki állapítja meg,hogy az a puli,mudi,kuvasz stb. kinézetű kutya valóban fajtatiszta?A jegyző vagy a helyi állatorvos?Erre a törvény alkotók nem gondoltak...

2011. dec. 19. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
A keveréken kívül mindegyiknek van törzskönyve, de ezt már azt hiszem külön kihangsúlyoztam. XD
2011. dec. 19. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom,hogy nem vagy tisztában a "fajtiszta" és "fajtatiszta" kifejezésekkel...
2011. dec. 19. 21:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Valójában tudom, és nem először hallottam, de a szokásom megmaradt, hogy fajtisztának mondom. Egyébként tudom, hogy a fajtiszta és a fajtatiszta között mi a különbség. XD Amúgy csak megjegyzem, én nem a fajtatisztaságuk miatt szeretem a kutyáimat, hanem saját magukért. Ha meg mindenáron kötekedni akarsz, akkor csak tessék!
2011. dec. 19. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!